Κινηματογραφος

Η αποκάλυψη του Μπρένταν Φρέιζερ για τον παρ' ολίγον πνιγμό του στα γυρίσματα του «The Mummy»

Η περιπέτεια του ηθοποιού και το «πείραγμα» του κασκαντέρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπρένταν Φρέιζερ
© EPA/CAROLINE BREHMAN

Μπρένταν Φρέιζερ: Παραλίγο να πεθάνει στα γυρίσματα της ταινίας «The Mummy» - Η περιπέτεια του ηθοποιού και το «πείραγμα» του κασκαντέρ

Ο Μπρένταν Φρέιζερ αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «The Kelly Clarkson Show» ότι κόντεψε να πεθάνει κατά τη διάρκεια μίας επικίνδυνης σκηνής, που πήγε στραβά, στα γυρίσματα της ταινίας «The Mummy».

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι «πνίγηκε κατά λάθος» κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στην οποία έπρεπε να τον κρεμάσουν από ένα σχοινί.

«Ακουμπούσα στα δάχτυλα των ποδιών μου όσο έφτανα καθώς ήμουν κρεμασμένος από το σχοινί», είπε ο Φρέιζερ. «Ο Στίβεν [Σόμερς, σκηνοθέτης της ταινίας] έτρεξε και είπε: "Ε, δεν μοιάζει πραγματικά με πνιγμό"».

Brendan Fraser Nearly Died Filming 'The Mummy'

Η ομάδα παραγωγής γύρισε μια ακόμη λήψη. Ο Φρέιζερ είπε: «Η κάμερα άρχισε να γράφει και ακουμπούσα στα δάχτυλα των ποδιών και ο τύπος που κρατούσε το σχοινί από πάνω μου, το τράβηξε λίγο περισσότερα και ξεκόλλησαν τα δάχτυλά μου και δεν είχα που να πάω παρά μόνο προς τα κάτω.

»Εκείνος λοιπόν τραβούσε ψηλά και εγώ κατέβαινα. Και μετά το επόμενο πράγμα που είδα ήταν τον αγκώνα μου στο αυτί μου, ο κόσμος ήταν πλάγια και υπήρχαν χαλίκια στα δόντια μου».

Ο κασκαντέρ της ταινίας έσπευσε να συνεφέρει τον Φρέιζερ. Όταν το έκανε, είπε στον ηθοποιό: «Συγχαρητήρια, είσαι στο κλαμπ - το ίδιο συνέβη στον Μελ Γκίμπσον στο "Braveheart"».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY