Κινηματογραφος

Ο Κέβιν Κόστνερ έχασε τις Χρυσές Σφαίρες λόγω κακοκαιρίας

Κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κέβιν Κόστνερ έχασε τις Χρυσές Σφαίρες, καθώς αποκλείστηκε από την κακοκαιρία
Ο Κέβιν Κόστνερ έχασε τις Χρυσές Σφαίρες, καθώς αποκλείστηκε από την κακοκαιρία © EPA/ETIENNE LAURENT

Χωρίς Κέβιν Κόστνερ οι Χρυσές Σφαίρες 2023 - Η κακοκαιρία στη Καλιφόρνια εμπόδισε τον ηθοποιό να πάει για τη βράβευσή του στην τελετή.

Στις Χρυσές Σφαίρες 2023 ο Κέβιν Κόστνερ ήταν απών. Όπως έγινε γνωστό, ο διάσημος ηθοποιός δεν μπόρεσε να πάει στην τελετή στο Λος Άντζελες, καθώς αποκλείστηκε από την κακοκαιρία που σαρώνει την Καλιφόρνια.

Ο Κέβιν Κόστνερ βρισκόταν στη Σάντα Μπάρμπαρα, όταν ακραία καιρικά φαινόμενα τον εμπόδισαν να πάει στις Χρυσές Σφαίρες και να παραλάβει το βραβείο του.

Με βίντεο στα social media ο πρωταγωνιστής της σειράς «Yellowstone» εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Γεια σε όλους. Κοιτάξτε, συγγνώμη σε όσους μπορεί να έχουν συντονιστεί για να παρακολουθήσουν τις Χρυσές Σφαίρες - η Κρις και εγώ δεν θα είμαστε εκεί» ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Χθες έπρεπε να βγάλουμε τα παιδιά έξω από το σχολείο στη Σάντα Μπάρμπαρα. Α

» Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια που ο αυτοκινητόδρομος έχει πλημμυρίσει, βρεθήκαμε στη λάθος πλευρά της πόλης και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε χθες το βράδυ».

«Κανείς δεν είναι πιο λυπημένος από εμάς που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Η Κρις είχε ένα όμορφο φόρεμα, ανυπομονούσα να βαδίσω στο κόκκινο χαλί μαζί της» κατέληξε ο Κέβιν Κόστνερ.

Την απουσία του ηθοποιού σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Regina Hall, η ηθοποιός που παρέλαβε τη Χρυσή Σφαίρα για λογαριασμό του.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά για τον Κέβιν Κόστνερ

Ο Κέβιν Κόστνερ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά». Ο πρωταγωνιστής στις ταινίες «Σωματοφύλακας» και «Χορεύοντας με τους Λύκους» δεν ήταν ο μόνος διάσημος που εγκλωβίστηκε από τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την περασμένη εβδομάδα τη νότια Καλιφόρνια.

Από το Μοντεσίτο, η Έλεν ΝτεΤζενέρις κοινοποίησε βίντεο από το σπίτι της με εικόνες από τις εκτεταμένες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Σημειώνεται ότι σε παλαιότερη δήλωσή του ο Κέβιν Κόστνερ είχε αποκαλύψει ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε συμφωνήσει να παίξει στο sequel του «Σωματοφύλακα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ