TV & Media

Κέβιν Κόστνερ: Η Νταϊάνα είχε δεχθεί να παίξει στο The Bodyguard

Επρόκειτο να γίνει σίκουελ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Πριγκίπισσα Νταϊάνα © Alejandro PAGNI/dsl

Κέβιν Κόστνερ: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δεχθεί να παίξει στο «The Bodyguard», αλλά τελικά φοβήθηκε - Επρόκειτο να γίνει σίκουελ

Η ταινία «Ο Σωματοφύλακας» με τον Κέβιν Κόστνερ και την Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως επρόκειτο να υπάρξει και συνέχεια και μάλιστα με ρόλο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Κέβιν Κόστνερ δήλωσε δημόσια ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα επιθυμούσε να συμμετάσχει στην ταινία «The Bodyguard 2», όμως ανησυχούσε για το φιλί και γενικά την οικειότητα με τον πρωταγωνιστή της.

Ο Κόστνερ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία από το 1992 μαζί με τη Γουίτνεϊ Χιούστον, δήλωσε ότι το σίκουελ θα εστίαζε στον χαρακτήρα του, ο οποίος θα προστάτευε το χαρακτήρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τους παπαράτσι και τους στόλκερ, πριν την ερωτευτεί. 

«Στο στούντιο παραγωγής άρεσε η ιδέα ενός σίκουελ με την Νταϊάνα συμπρωταγωνίστρια, όπως ήταν η Γουίτνεϊ», είπε ο Κέβιν σε επεισόδιο της βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής «Couch Surfing». «Κανένας δεν το γνώριζε για περίπου ένα χρόνο». 

Όπως αναφέρει ο Κέβιν Κόστνερ, πήρε το σενάριο στα χέρια του μόλις μία ημέρα προτού πεθάνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι. Οι δυο τους μίλησαν πριν τον θάνατό της και αποκάλυψε πως η Νταϊάνα ήταν «απίστευτα γλυκιά», αν και ανησυχούσε πολύ για τις σκηνές με τα φιλιά.

«Θυμάμαι ότι ήταν απίστευτα γλυκιά στο τηλέφωνο όταν μου έκανε ερωτήσεις» λέει ο Κέβιν Κόστνερ. «Μου είπε κάποια στιγμή: ‘Θα έχουμε κάποια σκηνή με φιλιά;’. Αλλά το είπε με πολύ σεβασμό και ήταν πολύ αγχωμένη γιατί πιστεύω ότι η ζωή της ήταν πολύ ελεγχόμενη».

Ο Κέβιν Κόστνερ είπε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα πως «θα υπάρξουν και τέτοιες σκηνές, αλλά πως σίγουρα δεν θα υπάρξει κανέναν πρόβλημα». Και ο ηθοποιός πρόσθεσε πως συνομίλησε με την Νταϊάνα εξαιτίας μιας άλλης «σημαντικής» σχέσης – αυτής με την Σάρα Φέργκιουσον, που τους έφερε σε επαφή. «Πάντα σεβόμουν την Σάρα γιατί ήταν αυτή που κανόνισε την επικοινωνία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα» είπε. «Ήταν αυτή που το κανόνισε και δεν είπε ποτέ "Γιατί όχι εγώ; Είμαι κι εγώ πριγκίπισσα". Αντιθέτως ήταν πολύ υποστηρικτική με την ιδέα αυτή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ