Κινηματογραφος

Spider-Μan No Way Home: Νέο τρέιλερ με όλους τους villains

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home © IMDB

Spider-Man: No Way Home: Νέο trailer με Sinister Six, multiverse και τον Spider-Man του Τομ Χόλαντ να είναι μόνος του απέναντι σε πλήθος villains.

Ενθουσιασμό προκάλεσε το νέο trailer του «Spider-Man: No Way Home» με πλήθος από «κακούς» να κάνουν την είσοδό τους στον κόσμο του Πίτερ Πάρκερ.

Παρά το γεγονός ότι όλοι οι fans περίμεναν έστω και κάποιο στοιχείο για την επανεμφάνιση των Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ, η Sony δεν τους έκανε το «χατίρι» και αφήνει προς στιγμήν τον Τομ Χόλαντ μόνο του να προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλους τους villains με τη βοήθεια του Dr. Strange.

Ο Doc Ock του Alfred Molina εμφανίζεται περισσότερο από όλους και ανακαλύπτει πως αυτός δεν είναι ο Πίτερ Πάρκερ που ήξερε, επίσης βλέπουμε τον Green Goblin με το voice over του Willem Dafoe, τη νέα εμφάνιση του Jamie Foxx ως Electro, τον Sandman του Thomas Hayden Church και τον Lizard του Rhys Ifans. Το Sinister Six δεν έχει ακόμα... απαρτία αλλά όπως φαίνεται το multiverse θα τους ενώσει.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα ενωθούν οι Spider-Men όλων των universes.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME - Official Trailer (HD)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY