Showstoppers: Η εμβληματική έκθεση κοστουμιών της Νέας Υόρκης
Τα πιο εντυπωσιακά κοστούμια της μικρής και της μεγάλης οθόνης
Τα εντυπωσιακά κοστούμια του Μπρόντγουεϊ, της μικρής και της μεγάλης οθόνης παρουσιάζονται σε έκθεση στην Times Square έως τις 26 Σεπτεμβρίου.
Στην έκθεση «Showstoppers! Spectacular Costumes from Stage & Screen» που εγκαινιάστηκε την περασμένη Τετάρτη οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά κάποια από τα πιο εμβληματικά κοστούμια στην ιστορία της ψυχαγωγίας, από τα μιούζικαλ «Χάμιλτον», «Το Φάντασμα της Όπερας», την ταινία «Πυρετός το Σαββατόβραδο», τη σειρά «Η Υπέροχη Κυρία Μέιζελ».
Επιπλέον, προβάλλονται αποκλειστικές εικόνες από τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» και το φιλμ για τη ζωή της Αρίθα Φράνκλιν «Respect» και ενδυματολόγοι και ειδικοί παρουσιάζουν τη διαδικασία δημιουργίας κοστουμιών και τις τεχνικές τους.
Η έκθεση «Showstoppers! Spectacular Costumes from Stage & Screen» αναδεικνύει την απίστευτη και συχνά μη αναγνωρισμένη συνεισφορά των ενδυματολόγων στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, προβάλλει την τέχνη τους και τις λεπτομέρειες των δημιουργιών τους, που συνήθως δεν διακρίνονται από τη θεατρική σκηνή ή την οθόνη, αναφέρουν οι διοργανωτές της.
<#text >
Τα έσοδα από τα εισιτήρια της έκθεσης που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Thinc Design και φιλοξενείται σε διώροφο κτίριο 6.000 τμ θα διατεθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης της Ένωσης Ενδυματολόγων, έναν από τους κλάδους της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας στις ΗΠΑ που επλήγη σοβαρά από την πανδημία της Covid-19.
«Στο σύνολό του ο τομέας των τεχνών του θεάματος έχει καταστραφεί από την πανδημία. Ωστόσο, είμαστε πάντα επινοητικοί, πάντα έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να βρούμε λύση για να προχωρήσουμε» δήλωσε ο Μπράιαν Μπλιθ διευθυντής της εταιρείας John Kristiansen New York Inc., που προμηθεύει με κοστούμια θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
«Μία από τις αποστολές μας είναι να είμαστε αφηγητές και να αφηγούμαστε την ιστορία ολόκληρου του θεατρικού έργου. Αλλά επίσης βοηθάμε τους ερμηνευτές με τον χαρακτήρα τους» είπε η Σάλι Αν Πάρσονς, δημιουργός των κοστουμιών της παράστασης «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».
Η έκθεση «Showstoppers! Spectacular Costumes from Stage & Screen» θα διαρκέσει έως τις 26 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γίνεται η πρώτη μαύρη ηθοποιός με δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδίας
Ο ηγέτης των Rolling Stones σε ένα ιδιαίτερα προκλητικό φιλμ που αρχικά έμεινε εκτός διανομής
Frankenstein, Γκράντε, Ερίβο και «Adolescence» κλέβουν την παράσταση
Ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός του Ανόρα τοποθετείται
Η 91χρονη θρυλική ηθοποιός μιλά για την επιδείνωση της όρασης και της μνήμης της
Προάγγελος των Όσκαρ τα βραβεία της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Λος Άντζελες
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Η πρωτότυπη ταινία διαφέρει σε κάποια στοιχεία από την Ειδική Έκδοση του 1997
Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός διαπραγματεύεται τον ρόλο της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Στους κινηματογράφους 6 Μαρτίου 2026 - Πότε θα προβληθεί στο Netflix
Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε τη λίστα του - Το «Black Hawk Down» στην πρώτη θέση
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.