- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σάλμα Χάγιεκ για κορωνοϊό: Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι
Τι είπε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό Variety
Για τη μάχη της με τον κορωνοϊό στην αρχή της πανδημίας μίλησε η γνωστή ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ στο περιοδικό Variety.
Η Σάλμα Χάγιεκ μίλησε για την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό και αποκάλυψε στο Variety πως βρέθηκε θετική, σχετικά νωρίς, στην αρχή του ξεσπάσματος της πανδημίας και πρόσθεσε ότι αποφάσισε να κρατήσει μυστική τη μάχη της αυτή μέχρι τώρα.
Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός υπογράμμισε πως η κατάστασή της επιδεινώθηκε σε σημείο που χρειάστηκε οξυγόνο και πέρασε περίπου 7 εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της. «Ο γιατρός μου με παρακάλεσε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα» εξήγησε μέσω Zoom στην συνέντευξή της, από την πολυτελή κατοικία της στο Λονδίνο όπου ζει με τον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό και την 13χρονη κόρη τους Βαλεντίνα. «Του είπα: "Όχι ευχαριστώ. Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι"».
Μάλιστα, η Σάλμα Χάγιεκ ανέφερε πως επέστρεψε στη δουλειά της μετά την ανάρρωσή της, αν και δεν έχει ανακτήσει ακόμη πλήρως τις δυνάμεις της, με αποτέλεσμα να κουράζεται πιο εύκολα. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ, στην οποία υποδύεται μια μάντισσα που καταδικάστηκε γιατί παρείχε βοήθεια στην Πατρίτσια Ρετζιάνι (Lady Gaga) να ενορχηστρώσει το 1995 τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, Maurizio Gucci, κληρονόμου της αυτοκρατορίας Gucci.
«Δεν ήταν πολύς ο χρόνος που έπρεπε να είμαι στα γυρίσματα» λέει η Σάλμα Χάγιεκ. «Ήταν εύκολο. Ήταν η τέλεια δουλειά για να επιστρέψω. Είχα αρχίσει να κάνω κάποια Zoom στην αρχή γιατί δεν γινόταν να κάνω και πολλά πράγματα επειδή κουραζόμουν πολύ εύκολα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φωτογράφος και ο σκηνοθέτης μιλούν για τη μνήμη, την απώλεια και την ευθύνη του θεατή.
Η στιγμή της αποκάλυψης στη μητέρα του ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά
Η συζήτηση για τον επόμενο πρωταγωνιστή παραμένει ανοιχτή από το 2021
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στο Μεξικό - Δείτε τις πρώτες εικόνες του ηθοποιού ως ντετέκτιβ
Κορυφαίοι αθλητές μιλούν για τις θυσίες, τα λάθη και τη διαδρομή πίσω από την επιτυχία
Μετράμε τρεις μεγάλες, φιλόδοξες ταινίες επιστημονικής φαντασίας σε μια χρονιά, καμία από αυτές sequel σε superhero universe.
Από τις 3 έως 10 Μαΐου 2026 στο Ηράκλειο Κρήτης
Η πρεμιέρα του «The Hunt for Gollum» έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2027
Tων σκηνοθετών Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ
Ο βραβευμένος ηθοποιός μόλις ρεζίλεψε το μισό Χόλιγουντ και πολύ το ευχαριστήθηκε
Στην ταινία «The Lost Daughter»
Το καλοκαίρι η νέα του ταινία, Disclosure Day
Η αποκάλυψη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τις συμπρωταγωνίστριές της
Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2026
Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Ολλανδού Σβεν Μπρέσερ είναι κυρίως μια άσκηση ύφους χτισμένη σε μια αδιόρατη απειλή πυκνού συμβολισμού
Όχι τόσο μια ταινία για τον θρυλικό συνθέτη των «Τεσσάρων εποχών», όσο μια ματιά πάνω στο πώς η αληθινή τέχνη μπορεί να απελευθερώσει, με έμφαση στο κομμάτι της γυναικείας χειραφέτησης
Ένα συναρπαστικό αλλά και συνάμα τρυφερό φιλμ
Τα όσα ενώνουν αλλά κυρίως χωρίζουν ένα ζευγάρι μπαίνουν στην εύστοχη αφηγηματική φαρέτρα του Κρίστοφερ Μπόργκλι
Στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο από την Warner Bros. και την DC
Η φιλόδοξη σειρά των 10 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Ιουνίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.