Κινηματογραφος

Ο Λάνθιμος συνεργάζεται ξανά με τον ΜακΝαμάρα σε gothic western

Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά για το «Hawkline Monster»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάνθιμος
Ο επιτυχημένος Έλληνας σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος © EPA/CLAUDIO ONORATI

Μετά τo «The Favourite», Γιώργος Λάνθιμος και Τόνι ΜακΝαμάρα θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Το «Hawkline Monster» θα γίνει η αφορμή να συναντηθούν ξανά καλλιτεχνικά οι Γιώργος Λάνθιμος και Τόνι ΜακΝαμάρα μετά την τεράστια επιτυχία του «The Favourite».

Πρόκειται για ένα gothic western μυθιστόρημα του Richard Brautigan από το 1974 που ασχολείται με δύο πιστολέρο, τους οποίους και προσλαμβάνει ένα 15χρονο κορίτσι προκειμένου να σκοτώσουν ένα τέρας που βρίσκετα στο υπόγειο του σπιτιού της κας Hawkline.

Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα βρισκόταν εδώ και χρόνια ψηλά στις προτιμήσεις των δημιουργών με τους Χαλ Άσμπι και Τιμ Μπάρτον να «φλερτάρουν» με την παραγωγή του. Ο πρώτος μάλιστα ήθελε να το αναλάβει με πρωταγωνιστές τους Τζακ Νίκολσον και Ντάστιν Χόφμαν, κάτι που όμως δεν ευδοκίμησε σαν project.

Το «Hawkline Monster» των Λάνθιμου και ΜακΝαμάρα θα γίνει σε συνεργασία με τα New Regency και Element Pictures, τα οποία και ποντάρουν πολλά στους δύο δημιουργούς, ειδικά μετά το «The Favourite» των 10 υποψηφιοτήτων, προσδοκώντας σε μία ανάλογη επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου έχει συνδεθεί και με ακόμα δύο projects, το «Pop. 1280» του Jim Thompson και το «The Man in the Rockefeller Suit: The Astonishing Rise and Spectacular Fall of a Serial Imposter» όπου θα αναλάβει τη σκηνοθεσία ενώ στο δεύτερο θα είναι πίσω και από την παραγωγή.

Πηγή: Indiewire.com - Wrap.com

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ