- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κιάρα Φεράνι: Η ζωή της influencer έγινε ντοκιμαντέρ (εικόνες)
Και θα προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κιάρα Φεράνι «Chiara Ferragni - Unpressed» θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
Η Chiara Ferragni (Κιάρα Φεράνι) έχει βαδίσει ξανά σε κόκκινο χαλί, αλλά στο επερχόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η παρουσία της Ιταλίδας fashion blogger-influencer με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα είναι ξεχωριστή.
Στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου, θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, το οποίο θα σηματοδοτήσει τη 10η επέτειο της ψηφιακής της πλατφόρμας «The Blonde Salad».
Με τίτλο «Chiara Ferragni - Unpressed», το ντοκιμαντέρ συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία «Sconfini» του επίσημου προγράμματος του Φεστιβάλ. Το docufilm «Chiara Ferragni – Unpressed» θα προβληθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ferragni κοινοποίησε αμέσως την είδηση στους 17 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, προσθέτοντας φωτογραφία από προηγούμενη διοργάνωση του Φεστιβάλ Βενετίας και λεζάντα: «Παιδιά: Σχεδόν κλαίω από ευτυχία που ανακοινώνω ότι το docu-film για τη ζωή μου θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2019. Σ’ ευχαριστώ @elisamoruso που σκηνοθέτησες αυτή την ταινία και πραγματοποίησες το όνειρο των παιδικών μου χρόνων. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που θα το δείτε!».
Η influencer κάλεσε επίσης τους θαυμαστές της να ακολουθήσουν τον νέο λογαριασμό της στο Instagram @chiaraferragniunposted, που απέκτησε 30.000 ακόλουθους σε χρονικό διάστημα λιγότερο των έξι ωρών.
Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία της Ελίζα Αμορούζο ρίχνει φως στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της Ferragni, αναδεικνύοντας τον ρόλο που διαδραμάτισε στην ψηφιακή επανάσταση που έλαβε χώρα την τελευταία δεκαετία.
Τα γυρίσματα άρχισαν στη διάρκεια του γάμου της Ferragni στη μικρή πόλη Νότο της Σικελίας πέρσι και συνεχίστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας στη Νέα Υόρκη, στο Μιλάνο, στο Παρίσι και στη διάρκεια επίσκεψής της στη γενέτειρά της Κρεμόνα.
Η Κιάρα Φεράνι, ξεκίνησε το blog της τον Οκτώβριο του 2009, όταν ήταν φοιτήτρια Νομικής και δημιούργησε μία επιχείρηση αξίας πολλών εκατομμυρίων. Βρέθηκε δύο φορές στη λίστα του Forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έγινε μάθημα στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ και φωτογραφήθηκε για πάνω από 60 εξώφυλλα περιοδικών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γίνεται η πρώτη μαύρη ηθοποιός με δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδίας
Ο ηγέτης των Rolling Stones σε ένα ιδιαίτερα προκλητικό φιλμ που αρχικά έμεινε εκτός διανομής
Frankenstein, Γκράντε, Ερίβο και «Adolescence» κλέβουν την παράσταση
Ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός του Ανόρα τοποθετείται
Η 91χρονη θρυλική ηθοποιός μιλά για την επιδείνωση της όρασης και της μνήμης της
Προάγγελος των Όσκαρ τα βραβεία της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Λος Άντζελες
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Η πρωτότυπη ταινία διαφέρει σε κάποια στοιχεία από την Ειδική Έκδοση του 1997
Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός διαπραγματεύεται τον ρόλο της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Στους κινηματογράφους 6 Μαρτίου 2026 - Πότε θα προβληθεί στο Netflix
Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε τη λίστα του - Το «Black Hawk Down» στην πρώτη θέση
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.