- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ταινία Pokémon έρχεται να σου καταστρέψει την παιδική ηλικία
Ο Ντετέκτιβ Πίκατσου είναι το χειρότερο κομμάτι
Για όσους γεννηθήκαμε στις δεκαετίες ’80 και ’90, τα Pokémon είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας. Από τα κυριακάτικα πρωινά που βλέπαμε με τις ώρες μέχρι την εποχή του Game Boy που κολλήσαμε ακόμα περισσότερο στην αναζήτηση Pokémon. Δεν υπήρχε συμμαθητής που να μην ξέρει τον Πίκατσου.
Μετά το Pokémon Go που μας επέτρεψε να αναπολήσουμε λιγάκι την παιδική ηλικία, τα Pokémon επιστρέφουν με μία ταινία που είναι γροθιά στο στομάχι για εμάς τους παλαίμαχους. Η ταινία που πρόκειται να βγει τον Μάιο του 2019, βασίζεται σε αντίστοιχο video game που βγήκε το 2017. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Ντετέκτιβ Πίκατσου (στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Ράιαν Ρέυνολντς) και ο Τιμ Γκούντμαν (Τζάστις Σμιθ).
Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο Τιμ ήθελε πολύ να γίνει εκπαιδευτής Pokémon αλλά είναι εντελώς αποτυχημένος. Όταν ο πατέρας του, ο οποίος ήταν μεγάλος ντετέκτιβ, εξαφανίζεται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο Τιμ πηγαίνει στην Πόλη Ράιμ. Τότε, ο Τιμ θα συναντήσει τον Ντετέκτιβ Πίκατσου ο οποίος ήταν συνεργάτης του πατέρα του.
Το πρόβλημα είναι τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν από την εταιρεία Framestore: είναι χάλια. Θυμίζουν τις ταινίες που είχαν βγει με τα Looney Tunes, μόνο που είναι πολύ χειρότερη η απεικόνιση. Επίσης, δεν υπάρχει ούτε Ας Κέτσαμ, ούτε Μπροκ, ούτε Μίστυ όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Και το πιο σημαντικό όλων είναι ότι ο Πίκατσου μιλάει με τη φωνή του Ντεντπουλ (λόγω Ράιαν Ρέυνολντς) και είναι και Ντετέκτιβ!
Όπως και να χει, σίγουρα θα την δούμε όσοι θέλουμε να θυμηθούμε λίγο τα νιάτα μας!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στις αίθουσες
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα πρωτότυπο μοντέλο 20 ιντσών ενός starfighter X-wing
Ο συγγραφέας που έτρωγε σκυλοτροφές, μιλούσε με τον Θεό, και πέθανε λίγο πριν γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο
Tόνισε πως το μοτίβο από το 2014 της μιας ταινίας ανά τρία χρόνια (Interstellar, Dunkirk, Tenet, Oppenheimer) θα συνεχιστεί
Απαγορευμένα κινητά και θόρυβοι στα γυρίσματα
Κατά τα γυρίσματα τηςταινίας «The Invite»
Ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν αποκάλυψε τις επιπτώσεις στη σύζυγο και τις τέσσερις κόρες του
Μέσα από προσωπικές μου αναμνήσεις, δύο συνεντεύξεις μου με τη Μάρω Κοντού και μαρτυρίες αγαπημένων ηθοποιών που τη γνώριζαν
Ήδη το αμερικανικό σωματείο ηθοποιών SAG-AFTRA έχει εκφράσει έντονες επιφυλάξεις
Νέα περιπέτεια του διάσημου ήρωα κόμικς 15 χρόνια μετά την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ
Έγινε επίσης γνωστή ως η «γυναίκα με τα περιστέρια» από το «Home Alone 2»
Ο Γκέοργκι Ουνκόφσκι σκηνοθετεί ένα φιλμ ζόρικης ενηλικίωσης
Ο άθλος του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα
Η ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία έχει προκαλέσει διχασμό
Τον ρόλο του νεαρού Σταλόνε αναλαμβάνει ο Άντονι Ιπολίτο
«Ο κινηματογράφος ίσως έφτασε στο απόγειό του με αυτό το επικό μπλοκμπάστερ» - Βαθμολογία 96% στο Rotten Tomatoes
Μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2028 η πρεμιέρα
19 χρόνια animation με καλεσμένους-έκπληξη και μοναδικές προβολές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.