Κινηματογραφος

Ο Γουίλεμ Νταφόε ως Βαν Γκογκ περνά «Στην πύλη της αιωνιότητας» και το πρώτο trailer κυκλοφόρησε

Ποιά είναι η ταινία που θα κοντραροχτυπηθεί με το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου στη Βενετία;

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Powerful 6.7 Earthquake Hits Northern Japan

«Όταν η ιστορία συνάντησε τη φαντασία»: Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του τρέιλερ του «At Eternity's Gate», της ταινίας του Τζούλιαν Σνάμπελ, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο Φεστιβάλ της Βενετίας και μαζί με το «The Favourite», του «δικού μας» Γιώργου Λάνθιμου, θεωρούνται τα φαβορί για την κατάκτηση του Χρυσού Λέοντα. 

mv5bmtg2otexmdyxml5bml5banbnxkftztgwmzkznjmwnjm._v1_sy1000_cr009641000_al_.jpg

Ο Γουίλεμ Νταφόε, με το πορτοκαλί του μαλλί και το σχεδόν μόνιμα απογοητευμένο του ύφος, παραθέτει με εντυπωσιακό τρόπο το πορτρέτο του Βινσέντ Βαν Γκογκ, τον οποίο όπως είπε και ο ίδιος αντιμετώπισε ως ροκ σταρ. Μάλιστα, ο Νταφόε ξεκίνησε εντατικά μαθήματα ζωγραφικής, με τη βοήθεια του Σνάμπελ, τον οποίο χαρακτηρίζει ως πραγματικό καλλιτέχνη. Η βιογραφία του Βαν Γκογκ, έρχεται ένα χρόνο μετά το animation «Loving Vincent», για να ρίξει φως στην απόλυτα μοναχική ζωή του σπουδαίου Ολλανδού ζωγράφου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Deep Thought | Κυριάκος Αθανασιάδης - Σαπφώ Καρδιακού
Podcast Deep Thought | Τα κινηματογραφικά ριμέικ και η λογοτεχνία στο σινεμά

Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY