- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
H Gwyneth τα καταφέρνει παντού. Από σύζυγος ροκ σταρ (του Chris Martin των Coldplay), μέχρι ταξιδιωτική blogger και από συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής μέχρι τραγουδίστρια. Και φυσικά σαν ηθοποιός και μάλιστα καταφέρνοντας να εκπλήσσει το κοινό για τις απρόοπτες εμφανίσεις της σε ρόλους (και μερικές φορές για τις πολύ κακές της επιλογές).
Αυτή τη φορά, επιλέγοντας να πρωταγωνιστήσει σε μία καλοκαιρινή, ρομαντική κωμωδία με τίτλο Thanks For Sharing, καταφέρνει να συζητηθεί για μία σκηνή ειδικά στο trailer της ταινίας, όπου φορώντας μαύρα εσώρουχα «αφέντρας» κάνει ένα εντυπωσιακό στριπτίζ – για καλό όμως σκοπό: για να τονώσει το ενδιαφέρον ενός σεξομανή ο οποίος βρίσκεται σε αποθεραπεία – και τον έχει ερωτευτεί.
Ο θεραπευμένος σεξομανής είναι ο Mark Ruffalo και αυτό είναι το θέμα της ταινίας: Αν ο μέσος άνθρωπος, κατά μέσο όρο, σκέφτεται το σεξ 15 φορές τη μέρα, τότε το φιλμ μιλάει για τους ανθρώπους που σκέφτονται το σεξ 15 φορές την ώρα.
Άλλοι εμμονικοί του σεξ που συμμετέχουν στο group therapy είναι ο Tim Robbins, ο Josh Gad, και η αγαπημένη μας punk-pop τραγουδίστρια Pink (στα credits της ταινίας αναφέρεται με το κανονικό της όνομα, δηλαδή Alicia Moore).
Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Stuart Blumberg (συν-σεναριογράφος του επιτυχημένου, οσκαρικού The Kids Are All Right) φαίνεται να είναι διασκεδαστική και να αφορά πολύ κόσμο, αλλά προς το παρόν αυτό που συζητούν τα blogs και τα περιοδικά είναι η σέξι-σέξι-σέξι εμφάνιση της Gwyneth που δείχνει ότι το 40 είναι μία χρυσή ηλικία.
Δείτε το trailer και κρίνετε:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.