Κινηματογραφος

Πώς δημιουργήθηκε η δαιμονισμένη κούκλα Annabelle;

O τρόμος επιστρέφει στο σινεμά με το φιλμ «Annabelle: Creation» και οι συντελεστές του εξηγούν τι μας περιμένει σε ένα featurette 

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Annabelle: Creation - The First Possession Featurette (Gr Subs)

Οι λάτρεις του απόκοσμου σινεμά και των θρίλερ που συνδέονται με την απεικόνιση του Κακού, θα βρίσκονται σίγουρα στις θέσεις των κινηματογραφικών αιθουσών στις 14 Σεπτεμβρίου για να υποδεχτούν το πολυαναμενόμενο σίκουελ «Annabelle: Creation». O άγραφος νόμος των μπλοκμπάστερ θέλει πάντα τις ταινίες που σπάνε ταμεία και καρδιές να έχουν συνέχεια.

Πώς δημιουργήθηκε η δαιμονισμένη κούκλα Annabelle;

Τρία χρόνια μετά την προβολή του «Annabelle» που συγκέντρωσε 257 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σε όλο τον κόσμο και σήκωσε τις τρίχες κάγκελο με την ιστορία της δαιμονισμένης κούκλας, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για αυτή και για το σκοτεινό παρελθόν της.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Μη Σβήσεις το Φως», Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ συνεργάζεται με τους Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν και το στόρι μας μεταφέρει σε μια ανθρώπινη ιστορία που θα έχει τρομακτική εξέλιξη. Με το σεναριογράφο Γκάρι Ντόμπερμαν να υπογράφει και πάλι την πλοκή, μόλις τα φώτα σβήσουν, τα καρέ θα αρχίσουν να τρέχουν.

Πώς δημιουργήθηκε η δαιμονισμένη κούκλα Annabelle;

Αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Η Άναμπελ τους βάζει στο μάτι και θα τους κάνει τη ζωή κόλαση. Χωρίς εισαγωγικά.

Πώς δημιουργήθηκε η δαιμονισμένη κούκλα Annabelle;

Το «Annabelle: Creation» έρχεται, όχι μόνο για να κόψει εισιτήρια, αλλά και τη χολή. Με τους Πίτερ Σάφραν και Τζέιμς Γουάν, το επιτυχημένο δίδυμο των ταινιών «To Κάλεσμα» και «Το Κάλεσμα 2», να έχει αναλάβει την παραγωγή, τα πρώτα trailer να προϊδεάζουν για σινεφίλ ανατριχίλες και ένα καστ με ηθοποιούς που έχουν δώσει δείγματα γραφής: η Στέφανι Σίγκμαν («Spectre»), η Τάλιθα Μπέιτμαν («The 5th Wave»), η Λούλου Γουίλσον («Ouija 2», «Deliver Us from Evil»), η Φιλίπα Αν Κούλτχαρντ («After the Dark»), η Γκρέις Φούλτον («Badland»), η Λου Λου Σάφραν («The Choice»), η Σαμάρα Λι («Foxcatcher», «The Last Witch Hunter»), η Ταϊλερ Μπακ στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο και οι Άντονι ΛαΠάλια («Without a Trace») και Μιράντα Ότο («Homeland», τριλογία «The Lord of the Rings».

Φαινόμενα που απατούν, καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια, θρησκευτική σημειολογία, φιλήσυχες ζωές που αλλάζουν σε ένα δευτερόλεπτο. Τι άλλο θέλει κανείς για να τρομάξει; 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ