Χορος

Όσκαρ 2021: Η Γκλεν Κλόουζ χόρεψε το «Da Butt» με twerking

Ο χορός της που έκλεψε την παράσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γκλεν Κλόουζ
Γκλεν Κλόουζ © EPA/Chris Pizzello / POOL

Όσκαρ 2021: Η Γκλεν Κλόουζ δεν πήρε το Χρυσό Αγαλματίδιο αλλά χόρεψε το «Da Butt» και κέρδισε το μουσικό κουίζ.

Σε ένα από τα διαλείμματα της 93ης τελετής απονομής των Όσκαρ 2021, ο πρωταγωνιστής του «Judas and the Black Messiah», Lil Rel Howeryμ, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να παίξουν ένα μουσικό κουίζ στο οποίο νίκησε η 74χρονη ηθοποιός, Γκλεν Κλόουζ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός συμμετείχε στο παιχνίδι, στο οποίο οι υποψήφιοι για Όσκαρ έπρεπε να αναγνωρίσουν ποιο τραγούδι είχε κατακτήσει Χρυσό Αγαλματίδιο και ποιο δεν είχε καν λάβει υποψηφιότητα.

Για την Γκλεν Κλόουζ επελέγη ένα κομμάτι του τραγουδιού «Da Butt» από το συγκρότημα Experience Unlimited. Η Γκλεν Κλόουζ απέδειξε ότι γνώριζε το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο είπε ότι δεν πήρε υποψηφιότητα με την ταινία του Σπαικ Λι με τίτλο School Daze.

Αφού ρωτήθηκε και αν γνωρίζει τον χορό που συνοδεύει το εν λόγω τραγούδι, η Γκλεν Κλόουζ σηκώθηκε όρθια και άρχισε να κάνει twerking.

Σημειώνεται ότι μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα της στα 93α Βραβεία Όσκαρ, η 74χρονη σταρ είναι πλέον επίσημα η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες στη διοργάνωση αλλά χωρίς καμία νίκη σε ολόκληρη τη λαμπρή καριέρα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρνητικό «σκορ» των 8 υποψηφιοτήτων χωρίς καμία νίκη είχε «κατακτηθεί» και από τον θρυλικό Πίτερ Ο Τουλ, ο οποίος ωστόσο απέσπασε ένα τιμητικό Όσκαρ λίγο πριν τον θάνατό του το 2013, σε ηλικία 81 ετών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ