Χορος

Όταν η Όλγα Γεροβασίλη έσερνε τον χορό με τον Ματθαιόπουλο

Το γλέντι στα Ανώγεια της Κρήτης 10 μήνες μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Όλγα Γεροβασίλη χορεύει στα Ανώγεια της Κρήτης με τον τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλο
Η Όλγα Γεροβασίλη χορεύει στα Ανώγεια της Κρήτης με τον τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλο | Απρίλιος 2019

Το γλέντι στα Ανώγεια, όταν η Όλγα Γεροβασίλη έσυρε τον χορό με τον τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλο | 10 μήνες μετά τη φωτιά στο Μάτι.

Στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων για τη φωτιά στο Μάτι, τοπικά ΜΜΕ στην Κρήτη κάνουν εκ νέου αναφορά στην Όλγα Γεροβασίλη και στον Βασίλη Ματθαιόπουλο.

Ειδικότερα, όπως υπογραμμίζει σε δημοσίευμά του το ekriti.gr, ήταν Απρίλιος του 2019, 10 μήνες περίπου μετά την τραγωδία στο Μάτι και τους 102 νεκρούς.

Η τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, επισκέπτεται το χωριό Ανώγεια της Κρήτης προκειμένου να παρευρεθεί σε τελετή εγκαινίων του Πυροσβεστικού Κλιμακίου. Μετά την τελετή εγκαινίων, η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής όπου διασκέδασε μαζί με συνεργάτες της, «δείχνοντας, μάλιστα, τις ικανότητές της στους παραδοσιακούς χορούς». Ανάμεσα σε όσους έσυραν τον χορό με την Όλγα Γεροβασίλη ήταν και ο τότε αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Ματθαιόπουλος.

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή», ο Βασίλης Ματθαιόπουλος φέρεται να απείλησε τον πραγματογνώμονα για τη φωτιά στο Μάτι Δημήτρη Λιότσιο προκειμένου να συγκαλύψει ευθύνες. Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ματθαιόπουλος  έκανε λόγο για εντολές που ακολουθεί από τους πολιτικούς προϊσταμένους του και ειδικά από «την υπουργό».

Σημειώνεται, ότι η Όλγα Γεροβασίλη έστειλε εξώδικο στην «Καθημερινή», ζητώντας να ανακαλέσει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα με την απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών στη φωτιά στο Μάτι, ενώ απάντησε και σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. Μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη κάλεσε τον Στέλιο Πέτσα να μην της κάνει «υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά απέναντι στην προσπάθεια συκοφάντησής μου και σπίλωσης της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής».

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα «Καθημερινή» απάντησε στην Όλγα Γεροβασίλη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, καλώντας τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει μήνυση -αν θέλει- στον Βασίλη Ματθαιόπουλο.

Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε το ekriti.gr και δείχνουν την Όλγα Γεροβασίλη να χορεύει στα Ανώγεια με τον τότε αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλο...

Η Όλγα Γεροβασίλη σέρνει τον χορό στα Ανώγεια της Κρήτης με τον τότε αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλο | Απρίλιος 2019
Η Όλγα Γεροβασίλη σέρνει τον χορό στα Ανώγεια της Κρήτης με τον τότε αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλο | Απρίλιος 2019

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ