Χορος

Κορωνοϊός: Το πρώτo drive-thru στριπ κλαμπ στον κόσμο

Με τα μαγαζιά κλειστά, παραγγέλνεις μέσα από το αυτοκίνητο το φαγητό σου από το στριπ κλαμπ Lucky Devil Lounge των ΗΠΑ και παράλληλα απολαμβάνεις το χορό.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lucky Devil Lounge, Μάιος 2020
Lucky Devil Lounge, Μάιος 2020 Ι Photo by Steve Dykes/Getty Images

Το πρώτο drive-thru στριπ κλαμπ άνοιξε στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ όπου μέσα από το αυτοκίνητό σου μπορείς να απολαύσεις το χορό και τη μουσική μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό σου.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν οι πρώτες drive-in κινηματογράφοι στην Ελλάδα, όπως και το πρώτο drive-in κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Γλυφάδα.  Όπως έχουμε γράψει, τα drive-in, οι κινηματογράφοι που μπορείς να δεις μία ταινία μέσα από το αυτοκίνητό σου, γνωρίζουν μία μικρή αναβίωση – λόγω συνθηκών πανδημίας και social distancing – σε όλο τον κόσμο, με προοπτικές αυτή η αναβίωση να πάρει μορφή «χιονοστιβάδας», εν μέσω καλοκαιριού.  

Τη στιγμή που οι περισσότεροι drive-in κινηματογράφοι φυτοζωούσαν και έκλεινε ο ένας μετά τον άλλον (στην Ελλάδα ειδικά, δεν είχε μείνει κανένας ανοιχτός εδώ και πολλά χρόνια), τώρα γνωρίζουν μεγάλες στιγμές σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, Γερμανία, ακόμα και στη Νότια Κορέα. Πολλοί drive-in κινηματογράφοι και χώροι ενοικιάζονται ακόμα και για συναυλίες και θρησκευτικές λειτουργίες, με τους θεατές και τους πιστούς να λαμβάνουν τα beats και την ευλογία χωρίς να βγουν από το αυτοκίνητό τους.

During the pandemic, Portland strip club offers a drive-thru


Κάτι θα πρόσεξε ο ιδιοκτήτης του στριπ κλαμπ Lucky Devil Lounge, Shon Boulden, από το Πόρτλαντ του Όρεγκον και αποφάσισε να δράσει διαφορετικά. Με το στριπ κλαμπ να είναι κλειστό λόγω του lockdown και της πανδημίας, ο Shon δημιούργησε την υπηρεσία Boober Eats, με τις χορεύτριες να κάνουν… topless ντελίβερι φαγητού, μέσα από το μενού του Lucky Devil Lounge. Το όνομα δεν «κάθισε» καλά στην εταιρία Uber που έστειλε εξώδικο και έτσι το αρχικό Boober Eats άλλαξε πριν λίγες μέρες σε Lucky Devil Eats.

Out-of-work strippers are delivering food through Boober Eats


Με την υπηρεσία ντελίβερι να πετυχαίνει τους στόχους της, ο Shon Boulden το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Στο χώρο παρκινγκ του Lucky Devil Lounge έστησε μία μεγάλη τέντα και τώρα μπορείς να παραλάβεις ο ίδιος, μέσα από το αυτοκίνητό σου, το φαγητό που παρήγγειλες. Μέχρι να ετοιμαστεί η παραγγελία σου, το μπέργκερ και οι φτερούγες κοτόπουλο, τέσσερις χορεύτριες (πάντα με μάσκες και γάντια) και ένας DJ, σου κρατάνε συντροφιά με το χορό και τη μουσική τους. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Food 2-Go-Go, το πρώτο drive-thru στριπ κλαμπ.


Αν νομίζατε ότι τα δυστοπικά μυθιστορήματα ή σκηνές από την ταινία «Blade Runner» είναι τόσο μακρινά, η ταχύτητα με την οποία εξελίσσονται τα πράγματα, για καλό και για κακό, μας αφήνει πολλές φορές πίσω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ