Χορος

H παρέα ορφανών από την Ουγκάντα που χορεύει Drake και γίνεται viral

Ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
masaka_kids.jpg
Tα παιδιά του Masaka Kids Africana στην χορογραφία του Τoosie Slide

Τα παιδιά του Μasaka Κids Αfricana χορεύουν το καινούργιο τραγούδι του Drake και γίνονται viral

O Drake έχει ένα τρομερό μουσικό χάρισμα να κυκλοφορεί τραγούδια τόσο χορευτικά και πιασάρικα που γίνονται κατευθείαν νούμερο ένα hits σε όλον τον κόσμο. Έτσι και το καινούργιο του κομμάτι «Toosie Slide» έχει ήδη προκαλέσει μία viral dance τάση παγκοσμίως, με εκατομμύρια άτομα σε καραντίνα να χορεύουν με τον δικό τους τρόπο στους στίχους «right foot up, left foot slide, left foot up, right foot slide».

Το καλύτερο και πιο δημοφιλές βίντεο που έχει προκύψει από όλο αυτό προέρχεται από το Masaka Kids Africana, μία χορευτική ομάδα ορφανών παιδιών στην Ουγκάντα τα οποία δέχτηκαν το χορευτικό challenge και έκλεψαν τις καρδιές όλων μας. Και του Drake μαζί.

Ο ίδιος ο  Drizzy λοιπόν όχι μόνο είδε το βίντεο των Masaka Kids αλλά, αφού ρώτησε τους ιδρυτές της ομάδας αν μπορεί να το μοιραστεί στα social media, το αναδημοσίευσε στα instagram stories του, εκφράζοντας τον θαυμασμό του. Από τότε το κλιπ έχει πραγματικά εκτοξευτεί, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο views και χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Masaka Kids Africana Dancing Toosie Slide By Drake

Όπως δήλωσαν οι αντιπρόσωποι του Masaka Kids Africana στο TMZ, τα παιδιά έκλαψαν από την χαρά τους όταν είδαν το repost του Drake ενώ από τότε η οργάνωση έχει κερδίσει πάνω από 120.000 καινούργιους instagram followers και εκατοντάδες δολάρια σε δωρεές.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, στην Ουγκάντα υπάρχουν 2.4 εκατομμύρια ορφανά παιδιά-περισσότερα από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Η μη κερδοσκοπική οργάνωση παρέχει καταφύγιο, τροφή, ρούχα, εκπαίδευση και ιατρική περίθαλψη.

«Μέσα από την μουσική και τον χορό, τα παιδιά μαθαίνουν να συνδέονται το ένα με το άλλο, να μοιράζονται την αγάπη τους για την Ουγκάντα και να γνωρίζουν τον κόσμο. Καταλαβαίνουν ότι έχουν προοπτικές και αποκτούν ελπίδα για το μέλλον

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ