Χορος

Η Ελληνίδα χορεύτρια που έγινε avatar στο Fortnite

Αληθινές φιγούρες που γίνονται digital στην πιο μεγάλη ηλεκτρονική περιπέτεια

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elena1.jpg
© Know How Studio

H Eλληνίδα χορεύτρια της τζαζ μουσικής Έλενα Ευαγγελία χάρισε τις φιγούρες της στο online παιχνίδι, Fortnite

Στα ωραία νέα της ημέρας, ο κόσμος των video games έγινε λίγο πιο τζαζ! Μία Ελληνίδα χορεύτρια με funky φιγούρες και πολλές διακρίσεις μετατράπηκε σε avatar και πλέον χορεύει στον απέραντο και φανταστικό κόσμο του Fortnite, ένα κλικ μακριά μας.

elena.jpg


Ο λόγος για την Έλενα Ευαγγελία, γνωστή στην jazz/swing/rock’n’roll/δεν συμμαζεύεται κοινότητα της Αθήνας για την τρομερή της ενέργεια πάνω στην σκηνή και τις funky κινήσεις της που συνδυάζουν διακόσα πενήντα διαφορετικά είδη χορού και προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα. Ίσως την έχεις δει να φέρνει στροφές σε κάποιο από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ χορού της Ελλάδας και του εξωτερικού ή να εμψυχώνει (κάποιοι κακόβουλοι θα έλεγαν φοβερίζει) την ομάδα της Jump and Jive πριν από ένα ακόμα φαντασμαγορικό perfomance.

Πρόσφατα λοιπόν η Έλενα χάρισε τις κινήσεις της στην διάσημη online πλατφόρμα του Fortnite, ένα παιχνίδι φαντασίας με εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο και μία υπέροχη αφορμή για να μην βγεις από το σπίτι σου για πολλές (πολλές) ημέρες.

elena.jpg


Κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές της jazz φιγούρες έγιναν «emote», ένας δηλαδή χορός που ο παίχτης έχει την δυνατότητα να αγοράσει ή να κερδίσει όσο ανεβαίνει επίπεδα. Μπορείς δηλαδή κι εσύ (εντάξει, το avatar σου στο Fortnite) να χορέψει freestyle jazz ακριβώς όπως η Έλενα!

Εδώ είναι ένα βίντεο με τους δυο τους, για να συγκρίνεις (και αν θες να μάθεις να το χορεύεις και εσύ):



Και εδώ μόνο μερικά avatars που νιώθουν τον ρυθμό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Evangelia (@elena_evangelia.jazz) on

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ