Χορος

Η dance σκηνή επανέρχεται με ανεβασμένα beats

Το καλοκαίρι που το Boiler Room θα χορέψει την Αθήνα

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 706
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
clubbing, canblaster and asma © Dan Wilton / Red Bull Content Pool
© Dan Wilton / Red Bull Content Pool

Η dance σκηνή της Αθήνας. Φεστιβάλ, clubbing, παραγωγοί, djs. Που θα χορέψουμε φέτος το καλοκαίρι.

Το Add Festival στο παλιό Αεροδρόμιο μάς άνοιξε την όρεξη. Η dance σκηνή επανέρχεται αυτό το καλοκαίρι με ανεβασμένα beats και πολλούς διεθνείς και έλληνες DJs και παραγωγούς σε ανοιχτά φεστιβάλ, αθηναϊκά clubs, outdoors και rooftop parties. Aπό τον πατέρα της disco Giorgio Moroder στην πρώτη του περιοδεία μέχρι την κορυφαία current παραγωγό και dj Black Madonna, τους θρύλους Digweed & Sasha μέχρι τον DJ Snake.

Giorgio Moroder

Mετράμε ανάποδα για την πρώτη άφιξη του Boiler Room στην Αθήνα. Η ζωντανή μουσική εκπομπή της live stream πλατφόρμας που άλλαξε την οπτική γωνία των dj skills σε όλο τον κόσμο θα φιλοξενηθεί στις 25 Ιουνίου στο Plisskën Festival στην Τεχνόπολη. Nicola Cruz, Marceldune b2b Noff Wezzy, Khidja, Anna Helder και Jane Fitz μαζί με το αθηναϊκό κοινό θα γράψουν τη video ιστορία που θα αποτυπωθεί στο αρχείο του Boiler Room.

Kornel Kovacs | Boiler Room x FLY Open Air 2019

Στα dexx του Βοlivar της Ποσειδώνος, με 15 χρόνια club ιστορίας, θα βρεθούν μερικά από τα θρυλικά ονόματα της dance σκηνής που δεν χρειάζονται συστάσεις αλλά και ανερχόμενοι παραγωγοί. Dj sets από Royksopp (29/6),  Sasha - John Digweed (5/7), Claptone (13/7), Sven Vath (28/6), Boris Brejcha (14/6), Ηernan Cattaneo - Νick Warren (26/7).

Royksopp

Με δισεκατομμύρια views στο youtube ο DJ Snake (δημιουργός του «Taki Taki» με Selena Gomez, Cardi B και των μεγαλύτερων hits των τελευταίων ετών) πρωταγωνιστεί στο Primer Music Festival στην Πλατεία Νερού (10/7) μαζί με Salvatore Ganacci, J Balvin, Dubvision.

DJ Snake

Στην Τεχνόπολη το φετινό Plisskën δημιουργεί ένα εκλεκτικό διήμερο (26&27/6) με συναρπαστικά ονόματα όπως Giorgio Moroder, Black Madonna, Lena Willikens, Rone, μαζί με ανερχομένους καλλιτέχνες όπως η object blue και το ντουέτο Khidja.

Black Madonna

Το φετινό Summer Nostos στο ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με το Nyege Nyege Festival της Ουγκάντα δημιουργεί την dance θεματική Out Of Africa, με 4 επιδραστικούς DJs της undeground club σκηνής της Ανατολικής Αφρικής, τον Slikback από την Κένυα (23/6), τον dj Duke από την Τανζανία μαζί με τον MCZO (25/6), την Catu Diosis (27/6), την queer DJ Authentically Plastic (29/6)

Slikback

Josh Turns 50! στο Cariocas Beach Bar με τον Louie Vega (22/6)  και τον Joe Claussell (23/6) να γιορτάζουν τα 50ά γενέθλια του φίλου τους Josh Milan (20-23/6) σε μια θρυλική house συνάντηση.

Josh Milan

Downtown ξεκίνησαν τα πετυχημένα rooftop events του Ρομάντσο στην Αναξαγόρα, τα καλοκαιρινά sets στην ταράτσα του Χοροστάσιου, οι Needless Thursdays στην Cantina Social, τα outdoor events στο Μπη Σάιντ της Μαυροκορδάτου.

romantso_rooftop_opening.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ