Χορος

Red Bull Dance Your Style

Ο χορευτικός διαγωνισμός της χρονιάς έφτασε. Γίνε κριτής στο μεγάλο τελικό που θα γίνει στην Αθήνα

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
ΤΕΥΧΟΣ 658
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
red-bull-anoimga.jpg

Ποια ή ποιος θα είναι ο κυρίαρχος για τη σκηνή της street dance; Για πρώτη χρονιά ο διαγωνισμός Red Bull Dance Your Style διεξάγεται στην Ελλάδα με προκριματικούς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε μοναδικά locations, από όπου ξεκίνησε και η street dance κουλτούρα. Οι 8+8 καλύτεροι που ξεχώρισαν στο Σύνταγμα και το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, συναντώνται στον μεγάλο τελικό την Κυριακή 13 Μαΐου στο Box Athens.

Γυναίκες και άνδρες αναμετρώνται  μαζί στη σκηνή του BOX, στην οδό Πειραιώς 130.
Έλα να το ζήσεις από κοντά με την παρέα σου και γίνε εσύ αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα πάρει τη νίκη ψηφίζοντας εκείνη τη στιγμή, μετά το κάθε battle. Οι Billy, Ειρήνη, Μαρία, Sitzi Kun, Dimas Dim, John Wane, Haribo, Μαντώ, Icler, Zoob, Virtuozo, Rekoz, Cut1, Lil Cli, Onel, Fuerza Negra θα τα δώσουν όλα. 

red-bull.jpg

Ο 12ος Πίθηκος παρουσιάζει τον τελικό και με τη φωνή-σήμα κατατεθέν αλλά και την αύρα του είναι 101% σίγουρο πως θα ξεσηκώσει το κοινό και τους χορευτές-πρωταγωνιστές, τα looks των οποίων θα επιμεληθεί με ρούχα και αξεσουάρ η Pyrex. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο ticketmaster.gr και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE. Μείνε συντονισμένος στο www.redbull.com.                  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ