Design & Αρχιτεκτονικη

Κερδίστε πρόσκληση για το συνέδριο ΕΣΩ στη Στέγη Γραμμάτων & Τέχνων

Κάντε like και παρακολουθήστε την ημερίδα για το interior design

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
58090-116153.jpg

Το interior design γιορτάζει: το τρίτο συνέδριο ΕΣΩ βρίσκεται προ των πυλών. Για την ακρίβεια, μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο προηγουμένων διοργανώσεων, η τρίτη ημερίδα του ΕΣΩ, μεγαλώνει, αναπτύσσεται και ανοίγεται σε νέους χώρους, αφού φέτος, στις 11 Φεβρουαρίου, θα φιλοξενηθεί στη Μεγάλη Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.

Η ΑTHENS VOICE & το ΗΟΜΕ MAG είναι χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου ΕΣΩ και σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 8 δωρεάν ατομικές προσκλήσεις.

Κάντε share ή/και like το post του παρόντος άρθρου στο Facebook και μπείτε σε κλήρωση. Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνονται τα ονόματα δύο τυχερών.

Η έμφαση και στο φετινό ΕΣΩ παραμένει στον εσωτερικό χώρο, αλλά αγγίζει και άλλα, σχετικά πάντοτε, θέματα: από το landscape design μέχρι τα γραφικά χώρου, έξι αρχιτεκτονικά γραφεία και, δίπλα τους ένα γραφείο γραφιστικής, καλούνται όχι τόσο να περιγράψουν τα έργα τους αλλά να εξηγήσουν πώς σκέφτονται όταν σχεδιάζουν τον εσωτερικό χώρο.

n

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι περιεκτικές ομιλίες στο ΕΣΩ (αυστηρά 20 λεπτών η καθεμία), σε μια πρωτότυπη «σύμπραξη» αρχιτεκτόνων και γραφιστών, θα είναι χορταστικές και ουσιαστικές!

Το ευχάριστο νέο είναι ότι φέτος οι τιμές είναι μειωμένες, και μάλιστα όσο πιο γρήγορα αγοράσετε το εισιτήριό σας, τόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή του (μάθετε περισσότερα εδώ).

Tις εισηγήσεις της προηγούμενης διοργάνωσης μπορείτε να τις δείτε εδώ.

ΕΣΩ έτοιμος λοιπόν.


Info

«ΕΣΩ», Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, 11/2, 17:30.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY