Design & Αρχιτεκτονικη

Christmas bazaar στην «Τεχνόπολις»

Από τη Φιλοζωική Εταιρεία και τους Φίλους της Μέριμνας

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53392-108539.jpg

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα πρώτα χριστουγεννιάτικα παζάρια είναι γεγονός. Το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο διαφορετικά παζάρια, στον ίδιο χώρο: την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Το Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23, την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, στην «Τεχνόπολις» στο Kτίριο «Νέοι Φούρνοι».

n

Στο παζάρι, ο επισκέπτης θα συναντήσει μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του Σωματείου.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι της εταιρείας είναι μια από τις πλέον αναμενόμενες εκδηλώσεις της, που βοηθάει την εταιρεία να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων, να αναπτύξεις δράσεις υπέρ της προστασίας και της περίθαλψής τους και να συμμετέχει σε σχετικές εκστρατείες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Στις 23-24 Νοεμβρίου πραγματοποιείται επίσης στο κτίριο «Μηχανουργείο» το Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Σύλλογου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Φίλοι της Μέριμνας» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

image

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» οργανώνουν για δέκατη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Βazaar τους σε έναν ξεχωριστό χώρο, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Κτίριο «Μηχανουργείο», 

Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για το πρόγραμμα της Μέριμνας «Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι». Η Υπηρεσία αυτή δίνει την επιλογή σε παιδιά και εφήβους, έως 18 ετών, που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή ασθένεια, ή αντιμετωπίζουν το τελικό στάδιο αυτής, να παραμένουν στον οικείο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια τους και με την υποστήριξη των ειδικά εκπαιδευμένων ιατρών, νοσηλευτών, ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.


INFO

Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Φιλοζωικής

Σάββατο 23/11 ( 15.00 – 21.00)

Κυριακή 24/11 ( 10.00 – 19.00)

Δευτέρα 25/ 11 (10.00 - 15.00)

Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Μέριμνας

Σάββατο 23/11 (10.00 – 20.00)

Κυριακή 24/11 (10.00 – 19.00)

Η είσοδος στα bazaar είναι ελεύθερη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY