Design & Αρχιτεκτονικη

Βραβεία των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης για το 2014

Το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της Ευρώπης βρίσκεται στα Φηρά της Σαντορίνης 

43881-98645.jpg
Λουκία Μητσάκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53162-108148.jpg

Η Ένωση Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης ανακοίνωσε τα βραβεία της για το 2014. Το ξενοδοχείο Aigialos στα Φηρά Σαντορίνης διακρίθηκε στα βραβεία των Ιστορικών Ξενοδοχείων (Historic Hotels of Europe) διαγωνιζόμενο μεταξύ 600 ξενοδοχείων και πήρε το βραβείο του πιο ρομαντικού ξενοδοχείου.

Το καλύτερο ιστορικό ξενοδοχείο της υπαίθρου της Ευρώπης για το 2014 (The Best Countryside Historic Hotel of Europe 2014) είναι το Chateau Bjertorp στο Bjertorp στο Västergötland της Σουηδίας.

n


Το καλύτερο ιστορικό ξενοδοχείο με θέα στο βουνό για το 2014 (The Best Historic Hotel of Europe with a Mountain View 2014) είναι το ξενοδοχείο Orso Grigio στο San Candido/Innichen στο Τιρόλο της Ιταλίας.

n


Το πιο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2014 (The Most Romantic Historic Hotel of Europe 2014) είναι το ξενοδοχείο Aigialos στα Φηρά της Σαντορίνης.

n


Το ιστορικό ξενοδοχείο με το καλύτερο σέρβις της Ευρώπης για το 2014 (The Historic Hotels of Europe Customer Care Award 2014) είναι το Burg Oberranna στο Mühldorf, στην περιοχή Wachau της Αυστρίας.

n


Το καλύτερο ιστορικό ξενοδοχείο πόλης για το 2014 (The Best City Historic Hotel of Europe 2014) είναι το ξενοδοχείο Amsterdam American στο Amsterdam της Ολλανδίας.

n


Το καλύτερο ιστορικό ξενοδοχείο κοντά σε νερό για το 2014 (The Best Historic Hotel of Europe by the Water 2014) είναι το ξενοδοχείο Kviknes στο Balestrand της Νορβηγίας.

n


Το καλύτερο ιστορικό ξενοδοχείο σε κάστρο για το 2014 (The Best Historic Hotels of Europe Castle Award 2014) είναι το ξενοδοχείο Barberstown Castle στο Straffan της Ιρλανδίας.

n


Το καλύτερο ιστορικό ξενοδοχείο με σπα της Ευρώπης για το 2014 (The Historic Hotels of Europe Best Spa Award 2014) είναι το ξενοδοχείο La Contessa Castle στο Szilvásvárad της Ουγγαρίας.

n


Το ιστορικό ξενοδοχείο με το καλύτερο εστιατόριο της Ευρώπης για το 2014 (The Historic Hotels of Europe Best Restaurant Award 2014) είναι το ξενοδοχείο Skovshoved στο Charlottenlund της Δανίας.

n


Το καλύτερο ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης «που έχει να πει μια ιστορία» (The Best Historic Hotel of Europe with “A Story to Tell”) για το 2014 είναι το ξενοδοχείο Badrutt's Palace στο St. Moritz της Ελβετίας.

n


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.