Design & Αρχιτεκτονικη

100% Hotel Show

27-30 Νοεμβρίου στο Mec Παιανίας όλες οι τελευταίες τάσεις για τον τουρισμό

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άλλοι πουλάνε αυτοκίνητα, αεροπλάνα, τεχνολογία.. . Εμείς πάλι, έχουμε ήλιο και θάλασσα. Με άλλα λόγια, ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας. Στον τομέα αυτό που κάθε χρόνο αποφέρει σημαντικά έσοδα στον κρατικό προϋπολογισμό πρέπει να είμαστε όσο πιο καινοτόμοι γίνεται.

Το 100% Hotel Show που φέτος θα γίνει από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου στο Mec Παιανίας, είναι ό,τι πιο ανατρεπτικό στο χώρο του τουρισμού. Απευθύνεται σε ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους χώρους και έχει σαν στόχο να παρουσιάσει πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες αλλά και να μας εισάγει στην online εποχή, που κατακτά ολοένα και περισσότερο έδαφος στον σύγχρονο τουρισμό.

image

Έτσι, στην έκθεση ο επισκέπτης δεν θα ενημερωθεί μόνο για όλες τις τελευταίες τάσεις, αλλά θα πάρει απαντήσεις για φλέγοντα ζητήματα όπως η διαδικτυακή παρουσία, το distribution, η ανάπτυξη πωλήσεων, η ανταγωνιστική ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος.

Επειδή όμως το 100% Hotel Show προωθεί την ιδέα του Networking& Business Development (τόσο μεταξύ των εκθετών όσο και μεταξύ των επισκεπτών), στα ειδικά διαμορφωμένα Lounge Meeting Point Areas, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να αναπτύξει ευκαιρίες συνεργασίας με τους υπόλοιπους επισκέπτες αφού η έκθεση έχει μεγάλο ενδιαφέρον για Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Architects, Interior Designers, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες, άμεσα εμπλεκόμενες με τον τουρισμό.

image

Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι της έκθεσης είναι και τα 100% Hotel Design Awards, που κάθε χρόνο αναδεικνύουν το ελληνικό ξενοδοχειακό design αλλά και τους πιο ταλαντούχους αρχιτέκτονες και δημιουργικά γραφεία στο χώρο του τουρισμού. Μάλιστα, στη φετινή κριτική επιτροπή συναντάμε πολύ γνωστά ονόματα από το χώρο της αρχιτεκτονικής και του design, όπως τον Άρη Γιαννόπουλο από τους WoArchitects, τον Σταύρο Μαρτίνο από το Archisearch.gr, την Κωστάντζα Σμπώκου από την T.E.M.E.S ιδιοκτήτριας εταιρείας του Costa Navarino, τον Κωνσταντίνο Λαμπρινόπουλο των Klab Architects, τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή Michael Anastassiades, την Afroditi Krassa, Founder& Creative Director του γραφείου Afroditi Krassa με έδρα το Λονδίνο, την Architecture Editor του περιοδικού Wallpaper, Έλλη Σταθάκη κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ