1821 Digital Gallery
Τα Tweets του Forrest Gump 321
ΤΕΥΧΟΣ 321
FORREST GUMP

Τα Tweets του Forrest Gump 321

(Μέλος της επιτροπής αγώνα για την προσθήκη πέμπτης και έκτης τρύπας ασφαλείας για ράψιμο, στα κουμπιά των ρούχων)

● Φαναρόβλεψη: Η ικανότητα των πωλητών στα φανάρια να προβλέπουν αν θα προλάβεις να περάσεις μόλις ανάψει πράσινο ή αν θα περιμένεις ακόμα μια γύρα, οπότε δεν ασχολούνται ακόμα μαζί σου.

● Μεγάλη αλήθεια της ζωής: Δεν γίνεται να νομιμοποιείς κάθε τόσο τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα βάζοντας πρόστιμα, για να γίνουν όσα είπατε με τους παρανομούντες «νερό κι αλάτι».

● Να διαπραγματεύεσαι με τους φοροφυγάδες χρησιμοποιώντας επιχειρήματα του τύπου «δώσε μωρέ κάτι και περασμένα ξεχασμένα…».

● Και μετά να αγανακτείς γιατί οι εστιάτορες δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους τον αυστηρό νόμο για το κάπνισμα.

Σχετικα
Βρετανία: Γιατί υπουργός ζητά από βουλευτές να κρατούν τα χέρια στις τσέπες τους
Βρετανία: Γιατί υπουργός ζητά από βουλευτές να κρατούν τα χέρια στις τσέπες τους

● Εκλογές: Η περίοδος εκείνη όπου οι υποψήφιοι βγαίνουν περιοδεία στις γειτονιές και ακούν με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις από τους θαμώνες στα cafés.

● Διευκρινιστική ερώτηση: Ποιοι είναι όλοι αυτοί που βρίσκονται κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης μέρας στα cafés, και τι ακριβώς συμβουλές δίνουν στους υποψήφιους;

● Απάντηση: Άνθρωποι που μάχονται εναντίον του Μνημονίου. Και δίνουν οδηγίες στους υποψήφιους για μια Ελλάδα υπερήφανη και ανεξάρτητη. 

Σχετικα
9 φορές που η Eurovision έγινε πολιτική
9 φορές που η Eurovision έγινε πολιτική

● By the way, μια που είπαμε για περιοδείες: Γι’ αυτό ακριβώς χρειάζονται νέοι άνθρωποι στην πολιτική. Διότι έχουν μεγαλύτερες αντοχές.

● Που σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν πολύ πιο συχνά ό,τι ακριβώς κάνουν και οι γέροι στην πολιτική: Χειραψίες.

● Το μέγα ηθικό δίλημμα των celebrito-περιοδικών, όπως αποκαλύφθηκε στην κηδεία του Γιάννη Δαλιανίδη: Πρέπει να γίνεται κανονικό photoshop σε αυτούς που παρακολουθούν την κηδεία;

● Ή, ειδικά σε αυτές τις περιστάσεις, είναι πιο σωστό να τους κάνεις λιγότερη επεξεργασία, για να μην εξαφανίζονται τελείως τα ίχνη οδύνης από το πρόσωπο;

● Άσχετο, αλλά πότε πρόλαβαν όλες να αγαπήσουν τόσο πολύ τη Λέχου, ώστε να σπαράζουν στο κλάμα βλέποντας το «Νησί»;

● Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάθε Δευτέρα βράδυ, σε όλα τα καθιστικά της επικράτειας, διαδραματίζεται η ίδια ακριβώς σκηνή: α) Γυναίκες βλέπουν Λέχου λεπρή β) Γυναίκες κλαίνε επειδή Λέχου είναι λεπρή. γ) Άντρες κοροϊδεύουν γυναίκες που κλαίνε. δ) Γυναίκες πετάνε στους άντρες ό,τι βρουν μπροστά τους. ε) Γυναίκες συνεχίζουν να κλαίνε για Λέχου.

● Ο πιο σίγουρος τρόπος να καταλάβεις πότε ένας δημοσιογράφος είναι ποιοτικά εναλλακτικός: Σε αντίθεση με τους κανονικούς δημοσιογράφους, ο ποιοτικά εναλλακτικός, εκτός από την ίδια τη συνέντευξη, δείχνει και τον εαυτό του να περπατάει προς το μέρος όπου θα γίνει η συνέντευξη.

● Κυπροπολλαφιλιά: Τηλεοπτικό «λεξοπλαστικό» επιφώνημα που ακολουθεί αυστηρά το χαιρετισμό στους τηλεθεατές εκτός Ελλάδος. Π.χ.: «Όσοι μας βλέπετε στο εξωτερικό και στην "Κυπροπολλαφιλιά"».

● Απορία Νο 1: Αφού ο Αντώνης Σαμαράς έχει εκπονήσει το σχέδιο «Η έξοδος από την κρίση και οι 7 νάνοι» και είναι τόσο σίγουρος γι’ αυτό, γιατί δεν βιάζεται να γίνουν εκλογές, ώστε να το εφαρμόσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά αντιθέτως δηλώνει ότι δεν θα πέσει στην παγίδα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες;

● Απορία Νο 2: Αν την ώρα που χορεύει η Σάσα Μπάστα, της ξεφύγει λίγο το σουτιέν και φανεί κάτι περισσότερο, όσοι το είδαν θα έχουν έκτακτη έξτρα χρέωση;   

● Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας: Πωλητής κουλουριών με σουσάμια που κολλάνε στα δόντια (σύμφωνα με το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση), έξω από το «Αθηνών Arena» (Via @zzen83)


Φωτο: O ΛΑΟΣ στηρίζει όσους δείχνουν σεβασμό στον αρχηγό του και βάφουν τα μαλλιά τους όπως αυτός

nikos.zachariadis@gmail.com

Back to top

Προσεχως

«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών
20.06.2022
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5