- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Ανδρουλάκης: Όσοι εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για μια θέση δεν έχουν θέση ανάμεσά μας
«Δεν πρέπει αυτό που έγινε τρεις μέρες εδώ να είναι η ηχώ του δωματίου»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνόψισε τα πολιτικά συμπεράσματα της συζήτησης των στελεχών και μελών του κόμματος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάλεσε «όσους από λανθασμένες συμπεριφορές απομακρύνθηκαν να επανέλθουν, για να χτίσουμε μαζί την επόμενη μέρα της παράταξης» και έκλεισε όμως την πόρτα του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ «σ΄ όσους το εγκατέλειψαν για μια καρέκλα εξουσίας» λέγοντας: «Δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Εκπτώσεις στις αξίες μας δεν θα γίνουν».
Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του μετά το μεσημέρι, με την οποία συνόψισε τις τριήμερες εργασίες του 3ου Συνεδρίου του κόμματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε « Η προσπάθεια μας δεν κοιτάζει το ταβάνι των δημοσκοπήσεων».
«Δεν πρέπει αυτό που έγινε τρείς μέρες εδώ να είναι η ηχώ του δωματίου. Πρέπει να γίνει η φωνή της κοινωνίας. Να δείξουμε ότι αλλάζουμε», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Μίλησε για μια νέα εποχή ενότητας - πολιτικής αυτονομίας και ανανέωσης, όπως έχει δεσμευθεί.
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για τη νέα Κ.Ε.
Aπό τις 9 το πρωί έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα κλείνοντας το τριήμερο συνέδριο του κόμματος.
Οι υποψήφιοι για την Κ.Ε είναι 464 και σύμφωνα με τις τροποποιήσεις στο Καταστατικό που ψηφίστηκαν χθες αργά το βράδυ με μεγάλη πλειοψηφία θα αποτελείται από 301 μέλη εκ των οποίων το 1/3 θα είναι γυναίκες. Έτσι περιορίζεται η ένταση για το ποιος θα εκλεγεί.
Στην Κεντρική Επιτροπή δικαίωμα συμμετοχής έχουν -χωρίς εκλογή- οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του κόμματος, οι πρώην πρόεδροι, εκπρόσωποι τριτοβάθμιων σωματείων.
Μεταξύ των υποψηφίων είναι στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, όπως ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος αναμένεται να εκλεγεί στη θέση του Γραμματέα του κόμματος στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, τις επόμενες μέρες.
Υποψήφιοι είναι ακόμη ο Στέφανος Ξεκαλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, η διευθύντρια του γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, Ελένη Αναστασίου κ.α.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιχμές για έλλειψη δημοκρατικού διαλόγου και συλλογικών διαδικασιών
«Διερωτώμαι τι θα λένε τώρα», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Χωρίς τέλος ο «πονοκέφαλος» για τους αδειούχους του Αυγούστου
Τι ισχύει με την προσαύξηση
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
«Αγρότες και κτηνοτρόφοι διαπιστώνουν ότι το πλαίσιο των επιδοτήσεων μπαίνει στα σωστά του θεμέλια» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Να μην αφήσουμε να περάσει ούτε μία μέρα για να προχωρήσουμε στις ενέργειες αποκατάστασης του δάσους που χάθηκε»
Ποιες εργασίες θα γίνουν
Πού και πώς κάνω την αίτηση
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.