Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «O ήλιος, το σύμβολό μας, επέστρεψε» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Περισσότεροι απο 170.000 πολίτες ψήφισαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nikos-androulakis.jpg

ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, η ονομασία που επικρατεί στις εσωκομματικές εκλογές. Ικανοποίηση από Νίκο Ανδρουλάκη. «Ο ήλιος, το σύμβολό μας, επέστρεψε» δήλωσε.

Tην πλήρη ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε αργά το βράδυ της Κυριακής (8/5) ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη, που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Και πρόσθεσε: «Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια».

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη «η φωνή των Ελλήνων»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που όπως φαίνεται θα είναι πια το επίσημο όνομα του κόμματος, συμπλήρωσε: «Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας, η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας. Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης. Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας τη διαφάνεια και την αξιοκρατία».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε ακόμη στη φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.

«Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας» επεσήμανε επίσης, εκφράζοντας αισιοδοξία για τις κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έπονται.

«Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί θα νικήσουμε» κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πάνω από το 90% επέλεξε ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Εν τω μεταξύ, με συντριπτικό ποσοστό επικρατεί το όνομα «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» κατά την εσωκομματική ψηφοφορία που διεξήχθη την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Τα πρώτα αποτελέσματα που έχουν καταμετρηθεί, σύμφωνα με κομματικές πηγές στη Χαριλάου Τρικούπη, δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων ψήφισαν (πάνω από 90% των 170.000 μελών του κόμματος που προσήλθαν στις κάλπες) επέλεξε το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» σε σχέση με το «Κίνημα Αλλαγής» που ήταν η δεύτερη επιλογή στο ψηφοδέλτιο για τη αλλαγή ονόματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ