Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Άνοιξαν οι κάλπες - Τα μέλη ψηφίζουν για αλλαγή ονόματος και σύμβολα

Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν - Οι πρώτες εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα μέλη του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν για την αλλαγή ονόματος και τα σύμβολα του κόμματος
Τα μέλη του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν για την αλλαγή ονόματος και τα σύμβολα του κόμματος © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Εσωκομματικές κάλπες ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου 2022. Τα μέλη ψηφίζουν για την αλλαγή ονόματος και τα σύμβολα του κόμματος.

Η εσωκομματική ψηφοφορία στο Κίνημα Αλλαγής ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου 2022, στις 07:00 το πρωί, σε περίπου 600 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα. Τα μέλη του κόμματος καλούνται να επιλέξουν την ονομασία ανάμεσα στο ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» ή το «ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής», με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο.

Ταυτόχρονα τα μέλη του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου 2022.

Για την αλλαγή του ονόματος ψηφίζουν σήμερα τα μέλη του ΚΙΝΑΛ | 08/05 | ΕΡΤ

Εσωκομματικές ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν για αλλαγή ονόματος και σύμβολα

Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου έχουν τα περίπου 180.000 μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ.

Οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη μπορούν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.

Το ψηφοδέλτιο για την αλλαγή ονόματος στο Κίνημα Αλλαγής

Βασική επιδίωξη είναι να προσέλθουν μαζικά τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, γεγονός που θα επιβεβαιώσει -όπως επισημαίνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη- ότι η δυναμική που καταγράφει τον τελευταίο καιρό, είναι σταθερή, ώστε στις κάλπες των εθνικών εκλογών να καταστεί ισχυρός παράγοντας των μετεκλογικών πολιτικών συσχετισμών.

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ψηφίζουν μεταξύ άλλων στις εσωκομματικές κάλπες για το αν θα αλλάξει το όνομα της παράταξης
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Περίπου 180.000 μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές κάλπες του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή ονόματος και τα σύμβολα
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - ΠΑΟΚ: Τα 600 εκλογικά κέντρα - Πότε ψηφίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, ψήφισε στις 11.00, στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Οδό Ακαδημίας.

Δείτε με ένα κλικ τον κατάλογο των εκλογικών κέντρων του Κινήματος Αλλαγής, όπου τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την αλλαγή ονόματος και τα σύμβολα του κόμματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ