Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Παπανδρέου: Και επίσημα υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τηλεοπτικό μήνυμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τηλεοπτικό μήνυμα
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τηλεοπτικό μήνυμα © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, διεκδικώντας την ηγεσία του κόμματος

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του στις εκλογές για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ). Ειδικότερα, σε τηλεοπτικό του μήνυμα σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 ανέφερε ότι «χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή». Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το ΚΙΝΑΛ.

«Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων» τόνισε στο μήνυμά του που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Και πρόσθεσε: «Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής».

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι έχει ενημερώσει τη Φώφη Γεννηματά για την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος. «Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποψήφιος πρόεδρος για το Κίνημα Αλλαγής ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ - Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας

Ολόκληρη η δήλωση με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, διεκδικώντας την προεδρία έχει ως εξής:

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Γι' αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

» Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων.

» Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

» Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».

Το τηλεοπτικό μήνυμα με το οποίο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, μεταδόθηκε λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ. Σημειώνεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δεχτεί πιέσεις να κατέβει υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ