- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης: Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης νέο lockdown
«Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»
Ένα νέο lockdown δεν είναι ούτε στις προθέσεις ούτε στα σχέδια της κυβέρνησης σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Δεν είναι στις προθέσεις και τα σχέδια της κυβέρνησης η επιβολή ενός νέου lockdown σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα», τόνισε ο υπουργός.
Σημείωσε πάντως ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο». Με αφορμή το πλαίσιο που θα ανακοινωθεί αύριο ενόψει φθινόπωρου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει lockdown. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει lockdown., τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».
Ο υπουργός τόνισε ότι «δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας», λέγοντας χαρακτηριστικά, «δε θα μπορούν να πάνε πουθενά». Εξήγησε ότι «δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό του ρόλο - Μιλά για μεταρρυθμίσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση επιμένει σε στοχευμένα μέτρα αντί για μείωση του ΦΠΑ, σοβαρότητα και σεμνότητα για Κοβέσι
Ποια χώρα θα την ξεπεράσει
«Η λήθη να μη μετατρέπεται σε αιτία αναθεωρητισμού, βίας και μισαλλοδοξίας»
«Είμαστε στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας»
Από το 1963 έως το 2026- Κάθε επίσκεψη προέδρου στην Αθήνα αποτυπώνει μια κρίσιμη συγκυρία
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
«Το "Προλαμβάνω” είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα»
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Τι ισχύει με τα κριτήρια
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.