- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ντόρα Μπακογιάννη για Καμμένο: «Μόνο μια τέτοια κότα θα έκανε αυτό το κακοπαιγμένο παιχνίδι»
Θύμα η οικονομία της χώρας από αυτά τα «καραγκιοζιλικία» είπε η βουλευτής της ΝΔ
«Μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίαζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στον πρώην κυβερνητικό συνασπισμό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «ευτελισμό της πολιτικής και κοινοβουλευτικής διαδικασίας» σημειώνοντας ότι όλο αυτό «είναι άθλιο».
Μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6» η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έφυγε για να διασφαλίσει τη θέση του κ. Τσίπρα στην εξουσία. «Αφού κοινώνησε, θυμήθηκε τον Γράμμο και εμφανίστηκε έτοιμος να... πεθάνει για τη Μακεδονία, ο κ. Καμμένος έδωσε τέσσερις ψήφους στον Τσίπρα για να βεβαιωθεί ότι θα παραμείνει στην κυβέρνηση ώστε να περάσει τη συμφωνία γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Εάν αυτό δεν είναι η αποκορύφωση της γελοιότητας τότε ποιο είναι;» αναρωτήθηκε η κυρία Μπακογιάννη.
Όπως παρατήρησε, «αυτού του είδους τα καραγκιοζιλικία οδηγούν κάθε μέρα σε βαθύτερο πρόβλημα την οικονομία. Δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσουν επενδύσεις τη χώρα».
Ερωτηθείσα για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, η βουλευτής της ΝΔ είπε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φτάσουν στον Οκτώβριο. Αυτό που συζητείται είναι ο Μάιος αλλά επειδή αυτός ο μήνας έχει τεχνικά προβλήματα με διαφορετικές σταυροδοσίες, οι πιθανότητες να έχουμε νωρίτερα από το Μάιο εκλογές είναι αυξημένες».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις εκδηλώσεις για την 205η επέτειο της Άλωσης – Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς ο ΠτΔ
«Οι χώρες δεν γίνονται λιγότερο δημοκρατικές επειδή οι πολίτες ψηφίζουν την ίδια ηγεσία», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας
Το ρεπορτάζ της WSJ συνδέει τις επαφές της Αμερικανίδας πρέσβειρας με συμφωνίες για αμερικανικό LNG σε χώρες των Βαλκανίων
Δείτε εικόνες από τη συνάντησή τους
«Αυτή είναι η αλαζονεία μιας εξουσίας, που έχει χάσει την επαφή με τις ανάγκες της κοινωνίας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν με μια μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Ευκαιρία μεταρρυθμίσεων ή ουτοπία;
H ομιλία της τέως Προέδρου της Δημοκρατίας
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού
«Το non-dom κινδυνεύει να μετατρέψει την Ελλάδα σε φορολογικό καταφύγιο», δηλώνει ο πρώην υπουργός
Το δίλημμα «αυτοδυναμία της ΝΔ ή χάος»
Ο χάρτης των πληρωμών από ΔΥΠΑ και e - ΕΦΚΑ
Ποιο ήταν το αμερικανικό συγκρότημα
Σαν σήμερα δολοφονείται από τα «45άρια» της 17Ν ο πολιτικός που εργάστηκε για την εθνική συμφιλίωση
Γιατί η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ
«Οι σπόροι του μέλλοντος βρίσκονται στη μνήμη του χτες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.