• 20
  • 8
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Είμαι 28 και έχω σχέση 3 χρόνια, να συγκατοικήσω;

Ναι μεν όλα οκ, αλλά ποτέ δεν είπα ότι θέλω να αλλάξω τις συνθήκες της ζωής μου
41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 745
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μυρτώ, είμαι 28, έχω σχέση 3 χρόνια, δεν ξέρω αν θέλω να το πάω παραπέρα γιατί αυτός με πιέζει να μείνουμε μαζί, να δούμε πώς δουλεύει στη συγκατοίκηση αυτό το μεταξύ μας κλπ. Είμαι σε δίλημμα, Μυρτώ μου, γιατί ναι μεν όλα οκ, αλλά ποτέ δεν είπα ότι θέλω να αλλάξω τις συνθήκες της ζωής μου ή να μετακομίσω με κάποιον τη στιγμή που συγκατοικώ με την αδερφή μου και μια κολλητή και είμαστε μια χαρά. Είμαι στην Αθήνα περίπου μια δεκαετία, τα βρίσκω τέλεια με την αδερφή μου, περνάω ωραία και με το αγόρι μου και δεν βλέπω τον λόγο αυτής της πίεσης, αν εξαιρέσεις το οικονομικό. Εκείνος πληρώνει τα πάντα μόνος του (βλέπε νοίκι, φως, νερό κ.λπ.) ενώ σε εμάς τσοντάρουν και οι δικοί μας, οπότε ίσως σκέφτεται ότι αν συγκατοικήσει μαζί μου θα μοιραστούν τα έξοδα. Δεν ξέρω… Τι λες κι εσύ;

 

H Μυρτώ γράφει:

Εγώ λέω να χωρίσετε και να πάτε στην ευχή της Παναγίας, να πάει κι ο άλλος στην άλλη ευχή της Παναγίας και άντε, καλές βουτιές, καλό καλοκαίρι και καλά κρασά. Αν απορείτε για την απάντησή μου, προτείνω να ξαναδιαβάσετε με προσοχή αυτό το πράγμα που γράψατε. Επικεντρωθείτε στον επίλογο. Ε, δε βοηθάω άλλο.

Υ.Γ. 1 Εντάξει, βοηθάω λίγο ακόμα: την περίπτωση αυτός ο κάποιος-γενικά-και-αόριστα να θέλει να συγκατοικήσει με την κοπέλα του επειδή τη γουστάρει, δεν την εξετάζουμε καθόλου; Δεν παίζει για κανένα λόγο; Οκ.
Υ.Γ. 2 Γαμώ τις γνώμες έχετε για το αγόρι σας, πολύ ψηλά τον έχετε, μπράβο. Όχι, μπράβο.

Ερωτικά αδιέξοδα και sexy απορίες της πόλης. Η Τζένη Μελιτά έχει τις απαντήσεις!