• 12
  • 5
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Η μαμά μου αντιδράει στην επιλογή μου να κάνω σχέση με κοπέλα

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 725
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η μαμά μου είχε πάντα τη φήμη της σούπερ κουλ ξεκάθαρα προχωρημένης, οι φίλοι μου της μιλάνε στον ενικό με το όνομά της κανονικά, της λένε τα γκομενικά τους και καμιά φορά έρχεται μαζί και σε συναυλίες ή για ποτό. Έτσι δεν κάθισα να το σκεφτώ πολύ όταν ήθελα να της πω ότι τα ’φτιαξα με κοπέλα πρώτη φορά και μάλιστα είμαι πολύ καλά, πολύ καλύτερα από άλλες σχέσεις με αγόρια. Μεγάλη απογοήτευση όμως, η μαμά βγήκε ούτε τόσο σούπερ κουλ ούτε και προχωρημένη. Αντέδρασε κοιτάζοντάς με με ένα βλέμμα λες και άκουσε την πιο ούφο ή δυσάρεστη είδηση. Μετά, μου είπε ότι δεν είναι θέμα πουριτανισμού αλλά επειδή είμαι ευαίσθητη θέλει να με προφυλάξει από την ανώριμη πλευρά του εαυτού μου (άκου!), αντιστέκομαι λέει στις πραγματικές σχέσεις με τους άντρες και αρνούμαι να μεγαλώσω. Αυτή τη στιγμή με πονάει περισσότερο που κατέρρευσε τελείως η τέλεια εικόνα της παρά η άρνησή της να με καταλάβει. Μα είναι τρελό, Μυρτώ. Μας μεγάλωσε εμένα και την αδερφή μου με αρχές και ιδέες για την ελευθερία, τη σεξουαλική απελευθέρωση, τα ταμπού, το διαζύγιο (είναι χωρισμένοι με τον μπαμπά μου 6 χρόνια). Τι έπαθε, ρε γμτ;

H Μυρτώ γράφει:

Αν η μάνα που βγήκατε απ’ τα σπλάχνα της δεν ξέρει να κρίνει αν κάνει ή δεν κάνει η κόρη της για λεσβία, τότε ποιος ξέρει; Εσείς μέσα σας γουστάρετε τον ποδοσφαιριστή, τον συνεργειατζή, τον μπίχλα, τον ιδρωμένο, τον σφίχτη, και πάτε εκεί και τα φτιάχνετε με κοπέλα για να κάνετε την επανάστασή σας. Και επειδή η μητέρα σας βλέπει ένα βήμα πιο πέρα, επειδή ακριβώς είναι μια προχωρημένη, μια προοδευτική, μια δημοκρατική, σας το λέει πλαγίως, δεν θέλει να σας τρομάξει η έρημη η Κασσάνδρα.

Υ.Γ. 1 Για να δοκιμάσετε τις αντοχές των γονιών σας θα σας κάνω ανταλλαγή στοιχείων με την από πάνω, ώστε να κάνετε switch τα αμόρε. Οπότε μετά το λεσβιακό, εσείς να παρουσιάσετε τον Ζαϊρινό και η από πάνω να ξεφουρνίσει το λεσβιακό. Και κάπως έτσι, θα ξεπαστρέψουμε σιγά-σιγά την πυρηνική ελληνική οικογένεια!

Υ.Γ. 2 Προς άπαντες τους φαρμακοποιούς: προβλέπω έκρηξη του τζίρου από πωλήσεις ζάναξ. Περιμένω το νόμιμο ποσοστό μου. Πάντα στη διάθεσή σας.

Ερωτικά αδιέξοδα και sexy απορίες της πόλης. Η Τζένη Μελιτά έχει τις απαντήσεις!