• 33
  • 6
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Υπάρχει περίπτωση να γίνει σχέση μια γνωριμία που έγινε σε dating app;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 721
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Υπάρχει περίπτωση, Μυρτώ, να γίνει σχέση μια άσχετη γνωριμία που έγινε για πλάκα σε dating app;;; Τι λες; Έχεις τύχει σε καμιά περίπτωση σαν τη δική μου; Ενώ μπήκα απλά να δω τι παίζει χωρίς εννοείται να περιμένω να βρω τίποτα καλό, έπεσα σε αντίστοιχο άτομο με ψεύτικο προφίλ που καβλάντιζε αλλά δεν το προχωρούσε ποτέ. Αρχίσαμε κάτι συζητήσεις εκτός κλίματος dating, πολύ αντικαβλωτικές, κάναμε πλάκες, καγκουριές και τέτοια, μέχρι που το φτάσαμε στο τελείως φιλικό και παραδεχτήκαμε κι οι δύο ότι καμία σχέση με το σπορ. Ε και έγινε το κακό (ή το καλό, δεν ξέρω). Βγήκαμε έξω για ποτά και κάπως το ένα έφερε το άλλο γιατί αλληλογουστάραμε από το πρώτο λεπτό που βρεθήκαμε από κοντά και είχαμε και το background της γνωριμίας, οπότε για να μην πολυλογώ, καταλήξαμε sex buddies και φίλοι. Δηλωμένα κι από εκείνον κι από μένα δεν έχουμε σχέση, κι από την άλλη είμαστε όλη την ώρα μαζί, κοιμόμαστε δυο, τρεις και τέσσερις φορές τη βδομάδα σε εκείνον ή σε μένα, μαγειρεύουμε και βλέπουμε ταινίες. Επίσης δεν βλέπουμε άλλους, είμαστε οι δυο μας και νιώθουμε μια χαρά άνετα. Το πράγμα στραβώνει αν κάποιος φίλος, δικός μου ή δικός του, αναφερθεί σ’ αυτό που έχουμε σαν «σχέση». Τότε κουμπωνόμαστε, σκαλώνουμε κι οι δύο. Σκέφτομαι ότι τελικά εγώ σκαλώνω που σκαλώνει αυτός. Παράξενο έτσι;

H Μυρτώ γράφει:

Καθόλου. Κι αυτός μπορεί να σκαλώνει που σκέφτεται πως σκαλώνετε εσείς. Και γενικά δεν θέλω να σας ταράξω, θα σας το πω με τρόπο και παρακαλώ να κρατήσετε την ψυχραιμία σας: τα ’χετε. Δεν ξέρω από πότε και για πόσο, πάντως τα ’χετε, πώς το λένε, έχετε σχέση, είστε γκόμενοι, κοιμάστε και μαγειρεύετε μαζί, βλέπετε ταινίες και κυρίως, ΚΥΡΙΩΣ, ξέρετε τους φίλους ο ένας του άλλου. Και τώρα πιείτε λίγο νεράκι ή κρασάκι ή βοτκίτσα, χαλαρώστε και απολαύστε το.

Υ.Γ. Α και δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να ανοίξετε συζήτηση τύπου ορίζουμε τα πράγματα για να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Βαρετό. Αναποτελεσματικό. Καταστροφικό πιθανότατα.

Ερωτικά αδιέξοδα και sexy απορίες της πόλης. Η Τζένη Μελιτά έχει τις απαντήσεις!