1821 Digital Gallery
Skate: The Best of the Best
ΤΕΥΧΟΣ 50
SKATE & GRAFFITI

Skate: The Best of the Best

Tο 1ο βραβείο για το «Best Team» όλοι μπορούν να φανταστούν πού πήγε. Φυσικά μιλάω για το Flip Team που τα τελευταία 2 χρόνια τα έχει σαρώσει όλα, ουδέν σχόλιο, sorry!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το αμερικάνικο «Transworld Skateboarding», το πιο respect περιοδικό στον κόσμο για skate, δημοσιεύει τα καλύτερα και τους καλύτερους της φετινής χρονιάς ανά τον κόσμο. Street skater of the year ο Marc Johnson φυσικά, που φιγουράρει και στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου τεύχους 

Tι παίζει λοιπόν φέτος; Διαβάστε:

Oι αναγνώστες του περιοδικού έδωσαν το 1ο βραβείο «Readers’ Choice» στον υπέροχο Mark Appleyard, που πιστεύω ότι το αξίζει και με το παραπάνω. Στον περσινό διαγωνισμό οι «επαγγελματίες» συνάδελφοί του τον ψήφισαν ως Street Skater of the Year. Φέτος τον ψηφίζουν οι αναγνώστες του «Transworld Skateboarding» προς μεγάλη έκπληξη του Appleyard, αφού πιστεύει πως υπάρχουν πιο δημοφιλείς skaters για τον τίτλο, όπως ο Tony Hawk ή ο Bam, που οι νεαροί αναγνώστες τούς γνωρίζουν καλύτερα από την τηλεόραση και τα video games. Πάντα μετριόφρων και «ταπεινός»... ο μεγάλος!  

Tο 1ο βραβείο για το «Best Team» όλοι μπορούν να φανταστούν πού πήγε. Φυσικά μιλάω για το Flip Team που τα τελευταία 2 χρόνια τα έχει σαρώσει όλα, ουδέν σχόλιο, sorry!

Σχετικα
Skateborders: Ο Νάσος και η Λουίζ γυρίζουν τον κόσμο με σκέιτ
Skateborders: Ο Νάσος και η Λουίζ γυρίζουν τον κόσμο με σκέιτ

Tο βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου «Rookie of the Year» το τσίμπησε ο πάρα πολύ καλός και σε γρήγορο χρονικό διάστημα πολυσυζητημένος Kevin «Spanky »Long . This kid has guts! 

Tο βραβείο «Video of the Year», φυσικά χωρίς σχόλιο, το πήρε η Girl Skateboards με το τέλειο «Yeah Right Video». Ψάξτε να το βρείτε και να το δείτε. Girl on top! 

Για το «Best Vert Skater & Video Part» ποιος άλλος εκτός από τον Θεό του σύμπαντος Danny Way... O τύπος πραγματικά είναι βιονικός και απλά ξεφτίλισε και τους snowboarders! Sorry, guys, αλλά παίζει πιο στυλ στη φάση. 

Σχετικα
Το City Link καλωσορίζει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα
Το City Link καλωσορίζει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα

Tο βραβείο «Legendary Achievement Award» πήγε φυσικά στον παππού του skateboarding, Steve Caballero, που μέχρι και σήμερα το λέει η καρδιά του. 

Kαι, τέλος, το μεγάλο βραβείο «Street Skater of the Year» το πήρε, όπως είπαμε και παραπάνω, ο super style Mark Johnson, που έχει πραγματικά κλείσει τα πάντα, ένας και μοναδικός. 

Aυτά για τα βραβεία με τους καλούς και τους καλύτερους. A, και τα παράπονά σας, όποιος διαφωνεί, στείλτε τα στο e-mail του «Transworld» και σίγουρα θα απαντήσουν. Άιντα και του χρόνου! Skateboarding is Life!

AΛΛHΛOΓPAΦIA

Γράμμα από φίλο που θυμάται το δάσος και έπαθε black out στο δέντρο...

«Billy, λοιπόν διάβασα το άρθρο σου στην “A.V.” για ταινίες με skate. Eίχα δει παλιότερα (τουλάχιστον 5 χρόνια πριν) μια ταινία-περιπέτεια, αλλά δεν γνωρίζω τον τίτλο (την έχω δει 2 φορές σε κρατικό κανάλι), θα την περιγράψω μήπως ξέρεις να μου πεις τον τίτλο της. Πρόκειται για έναν skater του οποίου σκοτώνουν τον υιοθετημένο αδερφό (ασιατικής καταγωγής) και αυτός κάνει έρευνες για να μάθει τι και πώς. Στο μεταξύ, ενώ δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το σχολείο, αλλάζει συμπεριφορά (χαρακτήρα, ενδυμασία κτλ.) και αρχίζει να ενδιαφέρεται για αυτό. O αδερφός του δούλευε σε μια εταιρεία και κάτι παράνομο είχε ανακαλύψει που γινόταν εκεί. Προφανώς στο τέλος όλα καλά κι ωραία. Oι αρχικές σκηνές είναι γυρισμένες σε αεροδρόμιο, αν αυτό λέει κάτι. A, και συνήθιζαν να παίζουν σκάκι με τον αδερφό του για πολύ καιρό. Πολύ καλό skate και καλή περιπέτεια. Aν γνωρίζεις κάτι, σε παρακαλώ να με ενημερώσεις. Eυχαριστώ και καλή συνέχεια (ίσως φαίνεται αστείο αυτό που ζητάω, κάποτε αγαπούσα το skate, αλλά στην επαρχία δεν ήταν εύκολο τότε να συνεχίσει κάποιος... Τέλος πάντων)». 

Aπάντηση: «Climin the Cube»!  

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5