TV + Series

Squid Game: Στη δημοσιότητα δόθηκε ακυκλοφόρητο κλιπ της 1ης σεζόν

Η κομμένη σκηνή «αποκαλύπτει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το παιχνίδι»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Squid Game: Ακυκλοφόρητη σκηνή της κορεάτικης σειρά που γέννησε ένα παγκόσμιο φαινόμενο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix.
Ακυκλοφόρητη σκηνή του Squid Game έγινε διαθέσιμη από το Netflix © Twitter @Squid Game

Squid Game: Ακυκλοφόρητη σκηνή της κορεάτικης σειρά που γέννησε ένα παγκόσμιο φαινόμενο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix.  

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια ακυκλοφόρητη σκηνή από την πρώτη σεζόν της δημοφιλέστερης σειράς της ιστορίας του, η οποία δεν είναι άλλη από το Squid Game.

Ο σκηνοθέτης της νοτιοκορεατικής σειράς Hwang Dong-hyuk εμφανίστηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Squid Game στο Twitter, όπου έδωσε το δικό του σύντομο μήνυμα για τα όσα επίκεινται στους δέκτες της streaming πλατφόρμας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά όλους τους φανς του Netflix σε όλο τον κόσμο που αγαπούν το Squid Game», ανέφερε. «Σας παρακαλώ να περιμένετε με αγωνία τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα είναι γεμάτη με ολοκαίνουργιες ιστορίες. Στο μεταξύ, έχω ετοιμάσει ένα μικρό δώρο για τους θαυμαστές που περιμένουν τη δεύτερη σεζόν του Squid Game. Ας ρίξουμε μια ματιά», σημειώνει λίγο πριν πέσουν τα πρώτα πλάνα της ακυκλοφόρητης σκηνής.

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Σεζόν 1 | Ακυκλοφόρητο κλιπ | Netflix

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Hwang έχει ετοιμάσει νέα παιχνίδια για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια λέγεται ότι θα ξεκινήσουν το 2023, ενώ η κυκλοφορία της νέας σεζόν υπολογίζεται στα τέλη του 2024.

Μπαίνουν νέοι χαρακτήρες ενώ έχει υπονοηθεί ότι ενδέχεται να επιστρέψουν και ορισμένοι που πέθαναν στη διάρκεια της πρώτης σεζόν.

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα τον Ιούνιο την επιστροφή του Squid Game με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, προάγγελο της δεύτερης σεζόν της σειράς που έκανε πάταγο το περασμένο φθινόπωρο. 

Ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, επιβεβαίωσε ότι στη δεύτερη σεζόν θα δούμε την επιστροφή του πρωταγωνιστή Gi-hun – όπως και ενός ακόμη σημαντικού χαρακτήρα του σίριαλ, του άνδρα με τα μαύρα.

Squid Game, η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix

Η νοτιοκορεάτικη σειρά θρίλερ αφηγείται την ιστορία ανθρώπων που πνιγμένοι στα χρέη διαγωνίζονται για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο σε μια θανατηφόρα σειρά παιδικών παιχνιδιών. Το Squid Game κατέχει το ρεκόρ ως η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών και μεταδόθηκε από 111 εκατομμύρια χρήστες στις πρώτες 28 ημέρες από την κυκλοφορία της.

Ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, δήλωσε τη Δευτέρα (13/6): «Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game, αλλά χρειάστηκαν 12 ημέρες για να γίνει το Squid Game το πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix ποτέ».

Squid Game: Ακυκλοφόρητη σκηνή της κορεάτικης σειρά που γέννησε ένα παγκόσμιο φαινόμενο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix.
Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα τον Ιούνιο την επιστροφή του Squid Game © Twitter @Squid Game

Το Squid Game γίνεται ριάλιτι και αναζητά 456 παίκτες

Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα φαίνεται ότι ετοιμάζει τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού ριάλιτι με θέμα τη σειρά, που θα προσφέρει στον μεγάλο νικητή χρηματικό έπαθλο αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων. 

Στο Squid Game: The Challenge, 456 άτομα από όλον τον κόσμο να κληθούν να συμμετέχουν σε παιχνίδια, στα οποία φυσικά δεν θα ρισκάρουν τη ζωή τους, με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει 4,56 εκατομμύρια δολάρια. 

«Καθώς οι παίκτες ανταγωνίζονται μέσω μιας σειράς παιχνιδιών εμπνευσμένων από τη σειρά - συν τις νέες προσθήκες - οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα τεθούν σε δοκιμασία, ενώ οι ανταγωνιστές αποκλείονται γύρω τους», ανακοίνωσε το Netflix για το ριάλιτι. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι για έως και 4 εβδομάδες στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ