TV + Series

Το Squid Game γίνεται ριάλιτι και το Netflix αναζητά 456 παίκτες

Ποιο το χρηματικό έπαθλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Squid Game
Squid Game © Twitter / Netflix

Squid Game - Netflix: Το ριάλιτι εμπνευσμένο από τη σειρά - Ποιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή - Η ανακοίνωση για τη δεύτερη σεζόν

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Netflix για την επιστροφή του Squid Game με τη δεύτερη σεζόν, η δημοφιλής πλατφόρμα φαίνεται ότι ετοιμάζει τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού ριάλιτι με θέμα τη σειρά, που θα προσφέρει στον μεγάλο νικητή χρηματικό έπαθλο αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων. 

Στο Squid Game: The Challenge, 456 άτομα από όλον τον κόσμο να κληθούν να συμμετέχουν σε παιχνίδια, στα οποία φυσικά δεν θα ρισκάρουν τη ζωή τους, με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει 4,56 εκατομμύρια δολάρια. 

«Καθώς οι παίκτες ανταγωνίζονται μέσω μιας σειράς παιχνιδιών εμπνευσμένων από τη σειρά - συν τις νέες προσθήκες - οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα τεθούν σε δοκιμασία, ενώ οι ανταγωνιστές αποκλείονται γύρω τους», ανακοίνωσε το Netflix για το ριάλιτι. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι για έως και 4 εβδομάδες στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα.

 

 

Το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix

Η νοτιοκορεάτικη σειρά θρίλερ αφηγείται την ιστορία ανθρώπων που πνιγμένοι στα χρέη διαγωνίζονται για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο σε μια θανατηφόρα σειρά παιδικών παιχνιδιών. Το Squid Game κατέχει το ρεκόρ ως η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών και μεταδόθηκε από 111 εκατομμύρια χρήστες στις πρώτες 28 ημέρες από την κυκλοφορία της.

Ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, δήλωσε τη Δευτέρα (13/6): «Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game, αλλά χρειάστηκαν 12 ημέρες για να γίνει το Squid Game το πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix ποτέ».

Με πληροφορίες από BBC

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ