TV + Series

Stranger Things: Η τέταρτη σεζόν έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix

Άφησε πίσω του το «Brigderton»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Stranger Things
Stranger Things © IMDB

Η τέταρτη σεζόν του Stranger Things έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix - Άφησε πίσω του το «Brigderton».

Το Stranger Things επέστρεψε και το Netflix χόρτασε... ρεκόρ. Μετά από τρία χρόνια αναμονής, έφτασε επιτέλους η τέταρτη σεζόν και οι fans της σειράς έσπευσαν να την απολαύσουν. Το πρώτο μέρος της σεζόν, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του την Παρασκευή, κατέρριψε το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη πρεμιέρα Σαββατοκύριακου για την πλατφόρμα

Όπως ανέφερε το Netflix η σειρά κατέγραψε 287 εκατομμύρια ώρες για την εβδομάδα 23 – 30 Μαΐου, βάζοντάς την κατευθείαν στο Νο. 1. Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σεζόν του «Brigderton» είχε 193 εκατομμύρια ώρες θέασης το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρα του. Αυτό σημαίνει ότι οι ώρες του «Stranger Things» είναι σχεδόν 50% πιο πάνω.

Το αξιοσημείωτο, ακόμα, είναι πως και οι προηγούμενες σεζόν του «Stranger Things» κατάφεραν να μπουν στο Top 10 του Netflix εκείνη την εβδομάδα καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που ξαναείδαν όλες τις σεζόν.

Στην τρίτη θέση, λοιπόν, βρέθηκε η πρώτη σεζόν με 28 εκατομμύρια ώρες, στην τέταρτη θέση βρέθηκε η τρίτη σεζόν με 24.2 εκατομμύρια ώρες και στην πέμπτη θέση η δεύτερη σεζόν με 22.2 εκατομμύρια ώρες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ