TV + Series

Το «House of the Dragon» έκανε τη μεγαλύτερη πρεμιέρα για σειρά του HBO

Με σχεδόν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές η επιστροφή στο Γουέστερος στέφθηκε με τεράστια επιτυχία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
House of The Dragon: Πρεμιέρα-ρεκόρ με 10 εκατ. τηλεθεατές
House of The Dragon © Pixabay

House of The Dragon: Πρεμιέρα-ρεκόρ με 10 εκατ. τηλεθεατές.

Η σειρά «House of the Dragon», η οποία σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή του HBO στο Γουέστερος και στον κόσμο των βιβλίων του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, έκανε πρεμιέρα την Κυριακή που μας πέρασε στο HBO και HBO Max και συγκέντρωσε 9.99 εκατομμύρια θεατές.

Ο αριθμός αυτός είναι το σύνολο των θεατών που είδαν την πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ και στις δυο πλατφόρμες, με το κανάλι να ανακοινώνει πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που είχε ποτέ πρεμιέρα από τότε που ξεκίνησε. Το γεγονός αυτό είχε ως   αποτέλεσμα να καταγραφούν προβλήματα στην υπηρεσία κατά μήκος της χώρας. 

«Γνωρίζουμε ότι μία μικρή μερίδα χρηστών που επιχείρησαν να συνδεθούν μέσω συσκευών Fire TV (που μετατρέπει τις τηλεοράσεις σε smart) αντιμετώπισαν προβλήματα» και η εταιρεία προσπαθεί να τα επιλύσει, όπως τόνισε εκπρόσωπος της Warner Bros Discovery, μητρικής της HBO.

Σημειώνεται πως το «House of the Dragon» έρχεται περίπου τρία χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, το οποίο παρακολούθησαν 19,3 εκατ. άτομα, αριθμός ρεκόρ για το HBO. Το prequel λαμβάνει χώρα 170 χρόνια πριν στον κόσμο του Game of Thrones και εστιάζει στην οικογένεια Targaryen.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι πλατφόρμες streaming αντιμετωπίζουν προβλήματα σε περιόδους υψηλότατης θεαματικότητας. Ενδεικτικά, πριν από μερικές εβδομάδες, το Netflix κατέρρευσε στις ΗΠΑ με το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν για το «Stranger Things».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ