TV + Series

This England: Ο Κένεθ Μπράνα μεταμορφώνεται σε Μπόρις Τζόνσον

Η πρεμιέρα της αναμένεται στις 21 Σεπτεμβρίου

Κένεθ Μπράνα
Ο Κένεθ Μπράνα ενσαρκώνει τον Μπόρις Τζόνσον για τη σειρά «This England». © YouTube / Sky TV

This England: Η νέα σειρά του δικτύου Sky εξιστορεί τη διαχείριση της πανδημίας στην Αγγλία από τον Μπόρις Τζόνσον, με τον Κένεθ Μπράνα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η θητεία του Μπόρις Τζόνσον ως πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου και ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος, καταφέρνει να μαζεύει συχνά πάνω της τα βλέμματα της κοινής γνώμης και των ταμπλόιντ. Οι πολιτικές του αποφάσεις και η γενικότερη συμπεριφορά του σχολιάζονται σχεδόν καθημερινά ποικιλοτρόπως. Τι κρύβεται όμως πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας για τον βρετανό πολιτικό που αποχωρεί προσεχώς από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας του, έχοντας πρωταγωνιστήσει με αμφιλεγόμενο τρόπο; Η νέα σειρά έξι επεισοδείων του δικτύου Sky, «This England», είναι στημένη πάνω στον Μπόρις Τζόνσον και δίνει μία ενδιαφέρουσα άποψη γύρω από την προσωπικότητα του. Τον ρόλο θα ενσαρκώσει ο πολύ γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κένεθ Μπράνα.

 

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται στις 21 Σεπτμεβρίου και θα είναι διαθέσιμη για το κοινό στις streaming πλατφόρμες Sky Atlantic και NOW. Η ιστορία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και στους πρώτους μήνες του Τζόνσον ως πρωθυπουργού της χώρας, με επίκεντρο τον αντίκτυπο που άφησε στην Αγγλία το πρώτο σοβαρό κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Το τηλεοπτικό δράμα θέλει να πει ιστορίες πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολιτικών προσώπων και το αλαλούμ, που ακολούθησε σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας. 

Το σενάριο είναι βασισμένο απο πραγματικές μαρτυρίες από τους εργαζόμενους του αριθμού 10 της οδού Ντάουνινγκ, εκεί που στεγάζεται το Υπουργείο Υγείας και η Συμβουλευτική Ομάδα Επιστημόνων σε θέματα έκτακτης ανάγκης. Το story αφορά ειδικούς και γιατρούς, που προσπαθούσαν εναγωνίως να καταλάβουν τον νέο ιό, με όλο το υγειονομικό προσωπικό να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν το ισχυρό κύμα της ασθένειας.

 

This England | Teaser

Ο Κένεθ Μπράνα ενσαρκώνει τον ρόλο του Μπόρις Τζόνσον, μετά από μία χρονιά που η επιτυχία της ταινίας του «Belfast» του απέφερε ένα αγαλματίδιο στην τελετή των βραβείων Όσκαρ. Το επόμενο διάστημα μάλιστα για τον 62χρονο ηθοποιό είναι πολύ έντονο, καθώς αναμένεται και η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Oppenheimer», στην οποία συμμετέχει. Από το τρέιλερ μπορούμε να πάρουμε μία γεύση για τη σειρά και παράλληλα είναι έκδηλο, πως ο ρόλος του Μπόρις Τζόνσον φαίνεται να του είναι απολύτως ταιριαστός. Στο πλάι του θα βρεθεί η γνωστ ή μας από το «Guardians of the Galaxy» της Marvel, Οφέλια Λόβινμπλοντ, στον ρόλο της συζύγου του Τζόνσον Κάρι Σίμοντς. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία αναλμβάνει ο Μάικλ Γουιντερμπότομ (A Mighty Heart. A Summer in Genoa).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ