TV + Series

Game of Thrones: Νέο εντυπωσιακό τρέιλερ (βίντεο)

Oι φαν προτιμούν να μην τους θυμίζουν την τελευταία σεζόν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Game of Thrones
Game of Thrones © Game of Thrones -Screengrab/Youtube

Το νέο τρέιλερ recap του HBO θύμισε στους φαν του Game Of Thrones πόσο είχαν απογοητευτεί από την τελευταία σεζόν της σειράς.

Πριν μία εβδομάδα το Game of Thrones γιόρτασε την επέτειο των δέκα ετών από το ξεκίνημα της σειράς και με αυτή την αφορμή το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ- recap για την 8η και τελευταία σεζόν, η οποία είχε προκαλέσει την απογοήτευση των φαν της σειράς. 

Μάλιστα, αφού πια η σειρά έχει προβληθεί, το εξαιρετικά μονταρισμένο τρέιλερ είχε το πλεονέκτημα πως μπορούσε να δείξει και σκηνές από το ίδιο το φινάλε της σειράς.

Όμως και παρότι το τρέιλερ recap προσπαθούσε να απαντήσει σε ορισμένες απορίες που είχαν προκληθεί στους θεατές και φυσικά να προσελκύσει νέους φαν στη σειρά, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Κάποιοι θυμήθηκαν πόσο τους είχε απογοητεύσει το φινάλε. Άλλοι πήγαν ένα βήμα παραπέρα ζητώντας να ξαναγίνει ολόκληρη η τελευταία σεζόν όσο παρανοϊκό και να ακούγεται αυτό.

Game of Thrones | Official Season 8 Recap Trailer (HBO)

Πάντως, είτε κάποιος είναι φαν της σειράς, είτε όχι, είτε του άρεσε η τελευταία σεζόν, είτε όχι, πρέπει να έχει πάντα στο μυαλό του, ενδεικτικό της επιτυχίας του GOT, αυτή τη μικρή λεπτομέρεια. Η Lena Healy πληρώθηκε 1,2 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο απλά για να κάθεται μπροστά σε ένα παράθυρό πίνοντας κρασί. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ