- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: 20 νέοι ηθοποιοί στη σειρά της Amazon
Η σειρά θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή και θα εξερευνήσει νέες ιστορίες που προηγήθηκαν της «Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού».
Η Amazon ανακοίνωσε ακόμα 20 ηθοποιούς που προστίθενται στην τηλεοπτική σειρά «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».
Η Μέση Γη και ο μυθικός της κόσμος επιστρέφουν αυτή τη φορά όχι στη μεγάλη, αλλά στη μικρή οθόνη. Το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό πρότζεκτ της Amazon «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» («The Lord of the Rings»), βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες -χωρίς να το επηρεάσει η πανδημία-σε στάδιο παραγωγής στη Νέα Ζηλανδία, χώρα όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της Οσκαρικής κινηματογραφικής τριλογίας (2001-2003) σε σκηνοθεσία του Πίτερ Τζάκσον, βασισμένης στα μυθιστορήματα φαντασίας (1954-1955) του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.
Η Amazon Studios τώρα ανακοινώνει την προσθήκη ακόμα 20 ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην επερχόμενη σειρά. Η λίστα με τα ονόματα που συμπεριλήφθηκαν τώρα στο καστ είναι: η Σίνθια Αντάι-Ρόμπινσον («Spartacus», «The Accountant»), ο Μαξίμ Μπάλντρι («Years and Years»), ο πρωτοεμφανιζόμενος στο χώρο της υποκριτικής Ιαν Μπλάκμπερν, ο Αντονι Κραμ («The Wilds», «Foam»), η Μαξίν Κάνλιφ («Power Rangers Megaforce»), ο Τρίσταν Γκρέβελλ («Mr. Selfridge», «The Aliens»), ο Σερ Λένι Χένρι («Broadchurch»), η Θουσίθα Γιαγιασουντέρα («Ο Εκδικητής», «Broadchurch»), ο Φάμπιαν ΜακΚάλουμ («You, Me & The Apocalypse»), ο Σάιμον Μέρελς («Knightfall»), ο Τζεφ Μόρελ («Rake»), ο Πίτερ Μούλαν («Westworld»), ο Λόιντ Όουεν («Apollo 18»), ο Ογκούστους Πρου («The Morning Show», «Prison Break»), Πίτερ Τέιτ («Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά», ο Άλεξ Τάραντ («Filthy Rich»), ο Λεόν Γουάντχαμ («Power Rangers Beast Morphers»), ο Μπέντζαμιν Ουόλκερ («Jessica Jones») και η Σάρα Ζουανγκομπάνι («Home and Away»).
Οι ηθοποιοί εντάσσονται στην ομάδα μαζί με μέλη που ανακοινώθηκαν τους προηγούμενους μήνες όπως ο πρωταγωνιστής Ρόμπερτ Αραμάγιο («Antebellum», «Stray Dolls»), ο Ογουέιν Άρθουρ, η Ναζανίν Μπονιάντι («Homeland», «Ben Hur»), ο Τομ Μπατζ («Gallipoli», «The Pacific»), η Μόρφιντ Κλαρκ («Saint Maud»), ο Ισμαέλ Κρουζ Κόρδοβα («The Undoing», «Mary Queen of Scots»), η Έμα Χόρβαθ («The Gallows Act II), η Μαρκέλα Κάβενα («Romper Stomper»), ο Τζόσεφ Μολ («Game of Thrones»), ο Τάιρο Μουχαφιντίν («Treasure Maps and Tinned Spaghetti»), η Σοφία Νομβέτε, η Μέγκαν Ρίτσαρντς («Wanderlust»), ο Ντίλαν Σμιθ («Spectral»), ο Τσάρλι Βίκερς και ο Ντάνιελ Γουέιμαν («A Very English Scandal»).
«Ο κόσμος που δημιούργησε ο Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν είναι επικός και διαφορετικός. Αυτοί οι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί που προέρχονται από όλο τον κόσμο, εκπροσωπεύουν την κλιμάκωση μιας πολυετούς αναζήτησης ώστε να βρεθούν μοναδικοί καλλιτέχνες που θα φέρουν αυτόν τον κόσμο στη ζωή εκ νέου», δήλωσαν οι δημιουργοί/διευθυντές παραγωγής Τζ. Ντ. Πέιν και Πάτρικ ΜακΚέι σε κοινή ανακοίνωση.
Η εκδοχή της Amazon στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή (Second Age) και θα εξερευνήσει νέες ιστορίες που προηγήθηκαν της «Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού», ουσιαστικά πρόκειται για πρίκουελ. Κι ενώ δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή των επεισοδίων, ο Ελάιτζα Γουντ (Φρόντο Μπάγκινς) –πέρα από τη δήλωση ότι θα επέστρεφε περίπου 20 χρόνια μετά τον «Άρχοντα» για να συμμετάσχει στη σειρά, αν το επέτρεπε το σενάριο– είπε ότι χρονολογικά το εγχείρημα κατευθύνεται περισσότερο προς τα γεγονότα των ιστοριών του Σιλμαρίλλιον. Η streaming πλατφόρμα δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για τους χαρακτήρες της fantasy σειράς.
Τον Νοέμβριο του 2017, η Amazon ανακοίνωσε ότι έχει τα δικαιώματα για τη μεταφορά του έπους του Τόλκιν, στην τηλεόραση και συγκεκριμένα τους συνδρομητές του on demand προγράμματος «Prime». Πηγές γύρω από την πλατφόρμα streaming εκτιμούν ότι η σειρά θα διαρκέσει για πέντε σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός spinoff. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πρώτης. Επιπλέον, αναφέρουν ότι πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή για τα τηλεοπτικά δεδομένα των τελευταίων δεκαετιών.
Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας, πριν την πανδημία, η επικεφαλής του Amazon Studios, είπε στον ιστότοπο The Hollywood Reporter ότι «ελπίζουν για πρεμιέρα το 2021».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια ετήσια παραγωγή με «ασφαλή» concepts και σειρές που «έκαναν τη δουλειά»
Η αντίστροφη μέτρηση για το νοσταλγικό reunion τελείωσε
O κωμικός δέχτηκε σφοδρή κριτική για τη συμμετοχή του
Η πολυαναμενόμενη σειρά «Jo Nesbø’s Detective Hole» με τον διάσημο ντετέκτιβ κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου 2026
Καθήλωσε το κοινό η avant première της σπουδαίας τηλεοπτικής μεταφοράς του μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση
Η συμφωνία που φέρνει τον Charlie Brown στη Sony
Η σειρά δέκα επεισοδίων θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 26 Δεκεμβρίου
Οι χαρακτήρες, η ιδέα πίσω από την δημιουργία και η διαχρονικότητα
Κλείνει οριστικά η ιστορία που ξεκίνησε το 2016 στο Hawkins
Παρά τα εκατομμύρια που έχει κερδίσει από το Stranger Things, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό των γονιών της
Τον Οκτώβριο, το YouTube κατείχε το 12,9% της συνολικής τηλεθέασης streaming στις ΗΠΑ
H τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο αποτυχημένο σχέδιο επίθεσης σε συναυλία της στη Βιέννη
Το πολυαναμενόμενο reunion είναι πλέον γεγονός
Αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο reunion
Δούλεψε γιατί δεν μας πούλησε μια εποχή. Μας πούλησε ένα συναίσθημα. Μας θύμισε πώς νιώθαμε.
Το «Young Sherlock» έρχεται στο Prime Video - Με τον Χίρο Φάινς Τίφιν στον ρόλο του ντετέκτιβ
Το «I Want to Break Free» των Queen θεωρείται φόρος τιμής στη σειρά
Η 5η σεζόν της σειράς του Netflix έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου
Έχουν περάσει 3 χρόνια από την τελευταία σεζόν, και 10 χρόνια περίπου από τότε που η σειρά ξεκίνησε
Το απαξιωτικό σχόλιο που έκανε προ δεκαπέντε ετών ο τότε διευθύνων σύμβουλος της Warner
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.