TV + Series

Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad είχε κορωνοϊό και έγινε καλά

Η ανάρτηση του Bryan Cranston στο Instagram και το μήνυμά του στους followers

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad Bryan Cranston είχε κορωνοϊό και έχει πλέον αναρρώσει
Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad Bryan Cranston είχε κορωνοϊό και έχει πλέον αναρρώσει

Breaking Bad: Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Bryan Cranston αποκάλυψε ότι είχε κορωνοϊό - Το μήνυμά του για τη μάσκα και τις αποστάσεις.

Απρόσμενα νέα για τους followers στο Instagram του Bryan Cranston, καθώς έμαθαν ότι ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Με μία ανάρτήσή του στο Instagram ο ηθοποιός Bryan Cranston, πρωταγωνιστής του Breaking Bad, ανακοίνωσε ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Έσπευσε, μάλιστα, να καθησυχάσει τους followers, λέγοντας ότι πλέον είναι καλά. Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram δίνει και τις δικές του συμβουλές για τον κορωνοϊό και το τι πρέπει να κάνει κάποιος αν το τεστ βγει θετικό. Παράλληλα, καλεί τον κόσμο να φορά μάσκα, να τηρεί τις αποστάσεις και να πλένει τα χέρια του.

«Λοιπόν, θέλω απλώς να σας ενθαρρύνω να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή. Ήμουν αρκετά αυστηρός στο να τηρήσω τα πρωτόκολλα και έτσι όμως...  μολύνθηκα από τον ιό. Ναι, ακούγεται τρομακτικό τώρα που πάνω από 150.000 Αμερικανοί είναι νεκροί εξαιτίας αυτού. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Ήπια συμπτώματα» ανέφερε αρχικά ο Bryan Cranston, πρωταγωνιστής του Breaking Bad που προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι ήμουν ευλογημένος και σας καλώ να συνεχίσετε να φοράτε τη μάσκα, να πλένετε τα χέρια σας και να κρατάτε αποστάσεις. Μπορούμε να επικρατήσουμε, αλλά ΜΟΝΟ αν ακολουθήσουμε τους κανόνες μαζί. Να είστε καλά - Μείνετε ασφαλείς».

Ο Bryan Cranston μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με τους followers, από το Κέντρο Δωρεών UCLA όπου πήγε να δωρίσει πλάσμα. Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό μπορεί να έχουν αντισώματα στο πλάσμα τους, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν άλλους ασθενείς με Covid-19.

Η είδηση ότι ο Bryan Cranston, πρωταγωνιστής του Breaking Bad, είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, έκανε τον γύρο των social media.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ