TV + Series

Φιλαράκια 2020; Η HBO έτοιμη να φέρει το μεγάλο reunion

Τα ποσά που φαίνεται ότι θα λάβουν οι πρωταγωνιστές, ζαλίζουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
friends-1.jpg

Φιλαράκια: Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι ετοιμάζονται για Reunion .

Τα tweets των προηγούμενων μηνών, μας είχαν προϊδεάσει ότι κάτι μεγάλο έρχεται, όμως αυτήν την φορά τα μεγαλύτερα αμερικανικά μέσα έχουν πληροφορίες και μάλιστα χειροπιαστές, ότι το comeback είναι προ των πυλών. Η μεγαλύτερη βόμβα της τηλεοπτικής χρονιάς είναι όπως όλα δείχνουν έτοιμη να σκάσει από την HBO με τα Φιλαράκια να ετοιμάζονται για ένα μεγάλο reunion. Οι πληροφορίες στην Αμερική κάνουν λόγο για ένα σπέσιαλ επεισόδιο διάρκειας μίας ώρας με τα πιθανά έσοδα των ηθοποιών είναι τεράστια.

Συγκεκριμένα ο μισθός που θα λάβουν οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι (που μάλιστα από χθες έχει και Instagram) φαίνεται να κυμαίνεται από 3 ως 4 εκατομμύρια δολάρια για ένα ωριαίο επεισόδιο. Πάντως, σύμφωνα με το Vulture το ποσό δικαιολογείται καθώς το σενάριο είναι... να μην υπάρχει σενάριο και να μην ακολουθηθεί η ιστορία της σειράς όπως εκείνη τελείωσε 16 χρόνια πριν.

Η HBO Max εξασφάλισε πρόσφατα τα δικαιώματα των 10 σεζόν των Friends για τη streaming υπηρεσία, που φαίνεται να ξεκινά επίσημα τον Απρίλιο έχοντας έτσι κερδίσει άλλη μια μάχη στο χώρο του streaming και με το Reunion είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά. Τα Φιλαράκια το 2018, όταν και μπήκαν στον «κατάλογο» του Netflix ήταν το δεύτερο σόου σε τηλεθέαση και αποτελούν μέχρι και σήμερα, 26 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο έναν πολύ σοβαρό «παίκτη» για το τηλεοπτικό τοπίο, που πλέον ορίζεται με όρους streaming.

Αν θες να τεστάρεις τις γνώσεις, για την ιστορική παρέα σου λίγο πριν το μεγάλο Reunion, απάντησε στο κουίζ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ