TV + Series

Το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» είναι η νέα σειρά για να κάνεις binge watch

H φιλόδοξη ελληνική παραγωγή καταφθάνει!

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eteros-ego-xamenes-psixes_7352.jpg

Είδαμε την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV πριν από εσένα και έχουμε να σου πούμε άποψη!

Όσο καλοκαιριάζει, τόσο μεγαλώνει και η «to watch» λίστα μου με σειρές που περιμένουν μήνες και μήνες να τους δώσω την προσοχή που χρειάζεται και επιτέλους να τις παρακολουθήσω. Αισθηματικές, δράσης, επιστημονικής φαντασίας, reality shows, εκπομπές μαγειρικής και reboots, όλα στη διάθεσή μου μόνο με ένα απλό κλικ. Το οποίο βέβαια μερικές φορές είναι δύσκολο να πατηθεί, διότι το γνωρίζω καλά πως θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα και η κοινωνική μου ζωή θα θυσιαστεί στον βωμό του binge watching.

Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές | Official Trailer | COSMOTE TV

Μία τέτοια συνειδητοποίηση είχα και την προηγούμενη Δευτέρα, όταν βρέθηκα στην επίσημη πρεμιέρα της ελληνικής σειράς «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», της οποίας μπόρεσα να παρακολουθήσω τα τρία πρώτα επεισόδια παρέα με ένα κουβά ποπ κορν και ένα ποτήρι Spritz (δύο).

Το σκηνικό ειδυλλιακά καλοκαιρινό, στο θερινό σινεμά της Αίγλης Ζαππείου, με ένα ευχάριστο αεράκι να χτυπάει την πλάτη και μία μεθυστική ανυπομονησία από ολόκληρο το κοινό που ήξερε πως πρόκειται να παρακολουθήσει κάτι το ξεχωριστό. Κι έτσι συνέβη!

Η πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV έχει ως βάση το μυστήριο, background την Αθήνα, οδηγούς κάποιους από τους καλύτερους ηθοποιούς της χώρας και τη δημιουργική υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια. Αποτελεί τη συνέχεια της γνωστής ταινίας του 2016 με τον ίδιο τίτλο (η οποία μάλιστα είχε αποσπάσει πολλά βραβεία και έχει σημειώσει εμπορική επιτυχία) αλλά, φυσικά, μπορεί να σταθεί και ανεξάρτητα ως mini series.

cosmote_tv_eteros-ego-5.jpg


Η υπόθεση πλέκεται γύρω από μία σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τη μυθολογία των άθλων του Θησέα, μεταφρασμένων στη σύγχρονη εποχή και στην Ελλάδα του 2019. Η «ήρεμη δύναμη» Δημήτρης Λαϊνης, καθηγητής εγκληματολογίας με σύνδρομο Asperger, καλείται να ξεπεράσει μία δύσκολη προσωπική του στιγμή και να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου μαζί να ενώσουν σωστά τα κομμάτια του παζλ και να οδηγηθούν στον serial killer. Έχοντας αυτές τις πληροφορίες και μόνο, είχα σοβαρές υποψίες πως οι υπόλοιπες σειρές στην «to watch» λίστα μου θα έπρεπε να περιμένουν λίγο ακόμα. Μετά το πρώτο επεισόδιο του «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» ήμουν σίγουρη πως δεν θα ησύχαζα αν δεν έβλεπα και τα άλλα εφτά, μονοκοπανιά.

cosmote_tv_eteros-ego-6.jpg

Το cast αποτελείται από μερικά από τα πιο ταλαντούχα ονόματα της ελληνικής σκηνής, οι οποίοι φυσικά δίνουν εξαιρετικές ερμηνείες, αληθινές και χωρίς καμία υπερβολή, ανυψώνοντας έτσι το σενάριο των Σωτήρη Τσαφούλια και Κατερίνας Φιλιώτου. Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Άκης Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου και πολλοί ακόμα, είναι άκρως μαγνητικοί στους ρόλους τους. Φυσικά, όμως, την παράσταση κλέβει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά γιατί τον ερωτεύτηκα όταν ήμουν 16. Είναι απόλυτα «χαμένος» μέσα στον ρόλο του Λαϊνη, φαίνεται να έχει μελετήσει κάθε πτυχή του χαρακτήρα του και πιλοτάρει την πορεία ολόκληρης της σειράς με μοναδική μαεστρία.

eteros-ego-xamenes-psixes_7352.jpg

To «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» έχει κλίμα νεονουάρ, αποδίδει με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο τη ζωή στην Αθήνα, η σκηνοθεσία του σου δημιουργεί αγωνία και ενδιαφέρον και (ακριβώς όπως ένα καλό αστυνομικό βιβλίο) θέλεις οπωσδήποτε να μάθεις τι θα συμβεί παρακάτω.

Ιδού λοιπόν τι θα κάνεις binge watch στην άδειά σου!

cosmote_tv_eteros-ego-8.jpg

Τα 8 επεισόδια του κύκλου θα είναι διαθέσιμα on demand και δωρεάν στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS από την Κυριακή 16 Ιουνίου. Για τους λιγότερο hardcore θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA  4HD, από τη Δευτέρα 8/7 έως και τις 15/7. Αξίζει την προσοχή σου, είτε σου αρέσουν οι σειρές μυστηρίου είτε όχι!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.