TV + Series

Ellen Pompeo: Τοξικό περιβάλλον στο Grey's Anatomy -Ήθελα να φύγω

Αποκαλύψεις on camera από την τηλεοπτική Meredith Grey

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
greys-anatomy-ellen-pompeo
Grey' s Anatomy/ Ellen Pompeo/ ©YOUTUBE

«Ήθελα να φύγω πολλές φορές» δήλωσε η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς, Ellen Pompeo σε συνέντευξή της για τις συνθήκες στο Grey's Anatomy.

Με την 15η σεζόν του Grey's Anatomy ήδη στο ABC, η Ellen Pompeo δεν δίστασε να μιλήσει για την αρνητική πλευρά της κατά τ' άλλα δημοφιλέστατης σειράς.

Σε συνέντευξή της στο Variety, αποκάλυψε ότι αρκετές ήταν οι φορές που σκέφτηκε να φύγει από τη σειρά.

«Είναι αστείο. Ποτέ δεν θέλησα να φύγω τις χρονιές που μπορούσα, αλλά τα πρώτα 10 χρόνια υπήρχαν σοβαρά πολιτιστικά ζητήματα, ένα πραγματικό τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Αλλά όταν έκανα παιδιά, το ζήτημα δεν αφορούσε πλέον εμένα. Έπρεπε να παρέχω στην οικογένειά μου».

Διερωτήθηκε μάλιστα «Πού θα έβρισκα στα 40 μου χρόνια αυτά τα χρήματα; Έπρεπε να φροντίσω για τα παιδιά μου».

Η  Pompeo έχει 3 παιδιά, την 9χρονη Stella, την 4χρονη Sienna και την 2χρονη Eli με τον σύζυγό της Chris Ivery.

«Αλλά μετά τη 10η σεζόν είχαμε μεγάλες αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Έγινε στόχος μου να αποκομίσω εμπειρίες από τις οποίες θα γινόμουν ευτυχισμένη και υπερήφανη, μετά από 10 χρόνια αναταραχές στο σετ. Η αποστολή μου ήταν: δεν μπορεί να είναι φανταστική η σειρά για το κοινό και πίσω από τις κάμερες μία καταστροφή. Η Shonda Rhimes και εγώ αποφασίσαμε να ξαναγράψουμε το τέλος της ιστορίας. Αυτό με κράτησε» είπε.

Ήταν η εποχή που ο Dr. McDreamy, κατά κόσμον Patrick Dempsey, έφυγε από τη σειρά. Συγκεκριμένα, τον έδιωξαν στην 11 σεζόν με την Pompeo να ισχυρίζεται ότι «το δίκτυο θεωρούσε ότι η σειρά δεν μπορούσε να συνεχιστεί χωρίς τον ανδρικό πρωταγωνιστικό ρόλο».

Ellen Pompeo On ‘Toxic’ ‘Grey’s Anatomy’ Set

«Άρα είχα μία αποστολή. Να αποδείξω ότι μπορώ να το κάνω. Είχα διπλή μάλιστα αποστολή. Εκείνος πληρωνόταν σχεδόν τα διπλάσια από όσα έπαιρνα εγώ στις αρχές.

Ωστόσο, η Pompeo έκανε μία διετή συμφωνία το 2018 έναντι 20 εκατ. δολαρίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ