TV + Series

GoT: Αποκαλύφθηκε τι απέγινε ο χαρακτήρας του Εντ Σίραν

Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
edsheeran
To cameo του Εντ Σίραν στο Game Of Thrones

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε κάνει cameo και ήταν από τους λίγους που δεν σκοτώθηκε

Η πρεμιέρα της 8ης σεζόν του Game Of Thrones αποκάλυψε όχι μόνο ποιο θα είναι το τέλος της αγαπημένης σειράς, αλλά και τι απέγινε τελικά ο χαρακτήρας του Έντ Σίραν (σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν).

Ο Σίραν εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν χάρη στο γεγονός ότι η Μέισι Ουλίαμς που υποδύεται την Άρια λατρεύει το τραγούδι «Shape of You». Η συμμετοχή του προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις, ωστόσο ο σκηνοθέτης του επεισοδίου υπερασπίστηκε την εμφάνισή του τραγουδιστή.

«Ήταν διασκεδαστικό να βρίσκομαι στο Game of Thrones, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι έπρεπε να με σκοτώσουν στο επεισόδιο. Νομίζω ότι πιθανότατα θα ήταν η λύτρωση για ανθρώπους που δεν τους άρεσε», δήλωσε από την πλευρά του ο τραγουδιστής.

Ed Sheeran's scene on Game of Thrones

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο χαρακτήρας του Σίραν επιβίωσε, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν τι τελικά απέγινε. Η απάντηση ήρθε στο επεισόδιο που προβλήθηκε πριν από λίγες ώρες. Σε μία σκηνή φαίνεται ο Μπρον να απολαμβάνει την προσοχή τριών γυναικών. Μία από αυτές μιλά για την τύχη που είχε ένας κοκκινομάλλης στρατιώτης των Λάνιστερ με το όνομα «Έντι» όταν η Ντενέρις έριξε στη μάχη τους δράκους της. «Αυτό το αγόρι ο Έντι γύρισε με καμένο το πρόσωπό του. Δεν έχει βλεφαρίδες άλλο», λέει η γυναίκα αποκαλύπτοντας τι συνέβη τελικά στον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο διάσημος τραγουδιστής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ