Τεχνολογια - Επιστημη

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπιλ Γκέιτς - Τα tweet του

«Είμαι τυχερός που έχω εμβολιαστεί, έχω κάνει ενισχυτική δόση και έχω πρόσβαση σε τεστ και σπουδαία ιατρική φροντίδα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπιλ Γκέιτς
Ο Μπιλ Γκέιτς © EPA

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μπιλ Γκέιτς - Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ήπια συμπτώματα και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών θα μείνει σε απομόνωση μέχρι να είναι ξανά υγιής. 

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό. Έχω ήπια συμπτώματα και ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών έχοντας απομονωθεί μέχρι να είμαι ξανά υγιής», έγραψε στο Twitter του ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος.

«Είμαι τυχερός που έχω εμβολιαστεί, έχω κάνει ενισχυτική δόση και έχω πρόσβαση σε τεστ και σπουδαία ιατρική φροντίδα».

«Αστείο το ότι θέλω να παρακολουθώ τον κόσμο»

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο BBC σχολιάζοντας τα σενάρια συνωμοσίας, τα εμβόλια και πολλά ακόμα, ο Γκέιτς είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για τις θεωρίες συνωμοσίας: «Με κάποιο τρόπο, σχεδόν είσαι αναγκασμένος να γελάσεις, γιατί είναι τόσο τρελό»

«Θέλω να πω, θέλω πραγματικά να παρακολουθώ τον κόσμο; Ξέρετε, ξοδεύω δισεκατομμύρια για τα εμβόλια, δεν βγάζω χρήματα από τα εμβόλια, τα εμβόλια σώζουν ζωές», είπε.  Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι οι συνωμοσιολόγοι του φωνάζουν όταν τον συναντούν στον δρόμο. «Πρόσφατα, ήμουν έξω και κάποιοι άνθρωποι μου φώναξαν ότι τους παρακολουθώ. Και αυτό είναι ένα απαίσιο πράγμα», πρόσθεσε. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ