Ταξιδια

Say the magic word…

Σπεύσατε να ερωτευτείτε

87978-190857.jpg
Καλλιστώ Γούναρη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
87229-175636.jpg

Έξι διαφορετικά σκηνικά, έξι διαφορετικές φιλοσοφίες για τον έρωτα από έξι λαμπερά resort που κάνουν τα μαγικά τους και φτιάχνουν ιδιαίτερα πακέτα για έρωτες πολλών αστέρων. Το ένα καλύτερο από το άλλο, περιλαμβάνουν σουίτες, chalet, spa και σενάρια τόσο για καθαρόαιμους Βαλεντίνους όσο και για εναλλακτικούς. Άλλωστε η μέρα των ερωτευμένων φέτος πέφτει Σάββατο οπότε μπορείτε να αγαπήσετε πολύ. Τώρα, αν δηλώνετε κατά του Αγίου Βαλεντίνου ή σας πέφτει κομμάτι βαρύ, έχει σενάριο και για εσάς.

image

Aristi Mountain Resort

The place: Ένα συγκρότημα με πέτρινες κατοικίες και βίλες αρμονικά μέσα στον παραδοσιακό οικισμό του χωριού της Αρίστης στα Ζαγοροχώρια με φυσικά υλικά από πέτρα, ξύλο με διακριτική αισθητική.

Τhe Scene: Θέα τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βίκου. Θερμαινόμενη πισίνα με φόντο τις απέναντι βουνοκορφές. Τζακούζι, σάουνα και χαμάμ αλλά και 4 διαφορετικές τεχνικές μασάζ. Άλλη επιθυμία;

Τhe Surprise: Μια φωτογραφική μηχανή και ένα χάρτη με τοπικά ρομαντικά pins θα λάβει κατά την άφιξή του το ζευγάρι. Ένα Love Box με χειροποίητη πραλίνα, ροζ σαμπάνια, αρωματικά κεριά, sticks, αιθέρια έλαια ιδανικά για bath και cd με ρομαντικές μελωδίες θα περιμένει στο δωμάτιο. Στο μεταξύ ο chef θα ετοιμάζει ειδικό δείπνο για δύο. Προσοχή στις πόζες: φεύγοντας η φωτογραφική θα μείνει εκεί για να λάβετε ένα album έκπληξη με σενάριο εμπνευσμένο από τα καρέ σας.

Τιμή διήμερου για δύο άτομα: Superior Double 300€, Junior Suite 350€ και Suite 400€

Info: aristi.eu, tel 26530- 41330


image

Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa

Τhe Place: Στο Οίτυλο, στο άγριο τοπίο της Μάνης οι καμάρες του χαϊδεύουν γλυκά τις αισθήσεις. Φτιαγμένο -ίσως και κυριολεκτικά- από Πέτρα και Φως διαθέτει σε στυλ παραδοσιακής αρχιτεκτονικής 23 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες ποιοτικής αισθητικής. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα.

Τhe Scene: Από το ύψωμα του Οιτύλου βλέπεις πίσω τον Ταΰγετο και μπροστά τον κόλπο της Μάνης. Στο “Ηιόνη Spa” βρίσκεις μυστηριακή ατμόσφαιρα και θεραπείες εμπνευσμένες από την αρχαιότητα. Με το όνομα Ανερούσα του εστιατορίου του να επιτείνει το μυστήριο οι γαστριμαργικές του προτάσεις μπαίνουν και αυτές στα σχέδια.

The Surprise: Ένα full πακέτο spa (τζακούζι, σάουνα, θαλασσοθεραπεία και μασάζ για όλο το σώμα). Αρκεί να απαντήσετε σωστά:

Ο Άγιος Βαλεντίνος ήταν ιερέας στην Ρώμη που μαρτύρησε στις 14/2/270 μ.Χ. Λίγο πριν πεθάνει έστειλε ένα γράμμα αγάπης με την υπογραφή «από τον Βαλεντίνο σου» στην όμορφη κόρη:

*του αυτοκράτορα;

*του δεσμοφύλακα;

*του στρατηγού;

*του έπαρχου;

Οι σωστές απαντήσεις πάνε στο hotel@petrakaifos.gr

Τιμή: €104/διανυκτέρευση για 2 άτομα

Info: petrafoshotel.com, τηλ.: 27330 54050


image

Τhe Grand Chalet Villas

Τhe Place: Αλπικό συγκρότημα στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα που διαθέτει ανεξάρτητα πολυτελή Φινλανδικά chalet και θυμίζει βόρειο-ευρωπαϊκό οικισμό. Τα 17 διαφορετικά chalet του ακολουθούν δύο κατασκευαστικά στυλ το Φινλανδικό  και το Αμερικανικό και είναι 100% οικολογικά.

The Scene: Φτιαγμένο σε υψόμετρο 1250 μ. έχει θέα προς τον καταγάλανο κορινθιακό κόλπο και την επιβλητική βουνοκορυφή της Ζήρειας στα 2400 μ. Για extreme Βαλεντίνους προσφέρει εμπειρίες snowmobil και περιπέτειες Jeep touring στο χιονοδρομικό αναλόγως τα γούστα.

The Surprise: Χαμηλώνει τις τιμές και υπόσχεται να κάνει τους ερωτευμένους να αισθανθούν βαθιά την φύση χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Εκμεταλλευτείτε το πάντως ακόμα και αν δεν υπάρχει έρως.. διαθέσιμος, πάρτε την παρέα σας διότι η τιμή μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο κατεβαίνει ελκυστικά.

Τιμή: Chalet €200 για 2 άτομα και €250 για 4 άτομα/ διανυκτέρευση

Info: thegrandchalet.gr , tel.: 6937333993  


image

Elatos Resort & Health Club

Τhe Place: Στον Παρνασσό, στην Επτάλοφο, έπειτα από μια διαδρομή κατάφυτη σε υψόμετρο 1.300 μ. ανάμεσα σε ελατόδασος ζουν και αναπνέουν τα 39 αυτόνομα ξύλινα chalets του.

The Scene: Με soundtrack ήχους του δάσους σε ενώνει με τη φύση καθώς χαλαρώνεις στα μεγάλα soft αισθητικής σαλόνια του. Η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα του είναι κάτω από μια πανύψηλη ξύλινη «σοφίτα» και μαζί με τις περιμετρικές βεράντες και τζαμαρίες του βλέπει στους τέσσερις ορίζοντες.

The Surprise: Στην πόρτα σας φρέσκα τριαντάφυλλα, σοκολατάκια και μια φιάλη αφρώδους οίνου. Το βράδυ το ρομαντικό δείπνο τεσσάρων πιάτων με ένα μπουκάλι house wine υπό το φως κεριών. Χαμηλώνει κατά 50% στις συνεδρίες μασάζ και δωρεάν χρήση του πλήρως εξοπλισμένου Health Club. Early check-in και late check-out σε περίπτωση διαθεσιμότητας.

Τιμή Classic Chalet: €290/ διανυκτέρευση για δύο άτομα minιmum 2 νύχτες. Η τρίτη διανυκτέρευση προσφέρεται στην ειδική τιμή των €150.

Ιnfo: www.elatosresort.gr, tel. 22340 61162


image

Santa Marina Resort & Spa

Τhe Place: Ούτε πολύ κοντά αλλά ούτε και μακριά από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα, ανάμεσα στο χιονοδρομικό του Παρνασσού και το night- fun, πιάνει τα vibes από τους Δελφούς και σε χαλαρώνει. Διαθέτει σουίτες με υπέροχη θέα το βουνό.

The Scene: Αέρας, κομψότητα σύγχρονη διακριτική διακόσμηση και γήινους χρωματισμούς. Ισχυρά στην φιλοσοφία του είναι το ευ-ζην. Γι’ αυτό και το spa είναι το δυνατό σημείου του τόσο που μπορεί κάποιος να υποθέσεις ότι η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα του έχει εξευμενιστικές ιδιότητες.

The Surprise: Μια έκπληξη περιμένει το ζευγάρι κατά την άφιξή του που μέχρι τώρα παραμένει μυστική….. Φρεσκάρει με 30’ spa προσώπου ή σώματος, καυτή σάουνα, χαμάμ. Έπειτα απ όλα αυτά, άκρως αναζωογονημένους, σας περιμένει ένα ρομαντικό δείπνο τριών πιάτων με δύο ποτήρια κρασί. Late checkout στις 3 μ.μ. στις 15 Φεβρουαρίου.

Τιμή διημέρου: Junior Suite Back View: 640€ minimum 2 νύχτες

Junior Suite Front View: 690€

Info: santa-marina.gr , tel: 2267 031954


image

Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa

The Place: Στο Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια. Έχει προφίλ ανεξάρτητου οικισμού με 15 δωμάτια & σουίτες, όλα με eco-friendly συνείδηση που φτάνει από τις εγκαταστάσεις μέχρι το spa. Στην περιοχή δεν επιτρέπεται η διέλευση αυτοκινήτων υποστηρίζοντας το ευ-ζην και τις δραστηριότητες στη φύση. Συνδυάζει παραδοσιακή αρχιτεκτονική με προχωρημένες τάσεις

The Scene: Δεν έχει ρεσεψιόν. Όταν το επισκεφτείτε θα διαπιστώσετε ότι ακολουθεί μια φιλοσοφία εντελώς δική του. Με τις αισθήσεις γεμάτες φύση , συνδυάζει παραδοσιακή αρχιτεκτονική και design πινελιές που υπογράφουν ο Philippe Starck, η Zaha Hadid, ο Le Corbusier, ο Castiglioni.

The Surprise: Χαλάρωση, ανανέωση δωρεάν στα spa και ένα μπουκάλι κρασί μυστικής ετικέτας περιμένουν όσα ζευγάρια που θα κλείσουν εδώ την διαμονή τους.

Τιμή: Standar suite €110, Junior Suite €160 τα δυο άτομα/διανυκτέρευση

Info: mikropapigo.gr,  tel: 26530-41179

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ