11 στέκια που αγαπάμε στη Θεσσαλονίκη

Makedonia Palace Hotel: Η απόλυτη εμπειρία διαμονής στο ξενοδοχείο-κόσμημα της Θεσσαλονίκης

Αναμφίβολα ένα από τα στολίδια της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Makedonia Palace Hotel
Makedonia Palace Hotel
Makedonia Palace Hotel
Makedonia Palace Hotel
Makedonia Palace Hotel

Makedonia Palace Hotel, το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Το ξενοδοχείο-θρύλος της Θεσσαλονίκης, αναμφίβολα ένα από τα στολίδια της πόλης, φημισμένο για την αληθινή του φιλοξενία, την κλασική του κομψότητα και τις υπέροχες στιγμές που προσφέρει στους επισκέπτες του απ’ όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες.

Το ιστορικό Makedonia Palace Hotel διαθέτει 276 premium και executive δωμάτια και σουίτες, στα οποία θα απολαύσετε την απόλυτη άνεση και χαλάρωση. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε: υπέροχη θέα στην πόλη αν προτιμάτε τη ζωντάνια ή, αν αγαπάτε την ηρεμία, μοναδική θέα στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης και στον πολυτραγουδισμένο Θερμαϊκό. Λένε, μάλιστα, και είναι ακριβώς έτσι, ότι όταν κάθεται κανείς σε ένα από τα μπαλκόνια που «βλέπουν» θάλασσα, η αίσθηση είναι σαν να ταξιδεύεις στο πέλαγος με πλοίο.

Στο Makedonia Palace Hotel όλα είναι προσεγμένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, ώστε να έχετε την απόλυτη εμπειρία διαμονής ή ακόμη και να περάσετε μία ολόκληρη, γεμάτη ημέρα, μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Τον πρωινό μπουφέ, με πλούσιο ελληνικό πρωινό, αλλά και το μενού του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο εμβληματικού εστιατορίου Salonica επιμελείται ο πολυβραβευμένος executive shef, Σωτήρης Ευαγγέλου, ο οποίος αναζητεί πάντα τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες, προτείνοντάς μας γεύσεις που μένουν αξέχαστες.

Την ίδια ώρα, το Spa και το Hammam, το μεγαλύτερο των Βαλκανίων, αποτελούν τον πιο τέλειο τρόπο να αποδράσετε να αναζωογονηθείτε, πριν, ίσως, από την επίσκεψή σας στο Salonica ή στο Nanova, το καλύτερο σημείο συνάντησης στην παραλία της πόλης, για αυθεντική ιταλική κουζίνα ή για ένα εμπνευσμένο κοκτέιλ.

Επιπλέον, το Makedonia Palace Hotel διαθέτει 11 υπερσύγχρονους χώρους, εξοπλισμένους με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, για την πραγματοποίηση συνεδρίων, του προσωπικού σας business meeting ή ακόμη και για τη διοργάνωση των πιο σπουδαίων προσωπικών και οικογενειακών σας στιγμών.

Makedonia Palace Hotel, ένα ξενοδοχείο που αποτελεί από μόνο του μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

www.makedoniapalace.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου