Ταξιδια

Blue Gem M.C.: Απολαύστε την Κίμωλο και τη Μήλο με το Ε/Γ-Ο/Γ Οσία Μεθοδία

Το ferry boat που συνδέει καθημερινά με συχνά δρομολόγια τα δύο νησιά, στα λιμάνια της Ψάθης και των Πολλωνίων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Blue Gem M.C

Blue Gem M.C.: καθημερινά, συχνά δρομολόγια μεταξύ Κιμώλου και Μήλου

Τα δεδομένα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κιμώλου αλλάζει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο (ferryboat) Οσία Μεθοδία, το οποίο συνδέει την Κίμωλο με τη Μήλο, με πολύ συχνά δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και του έτους.

Η Οσία Μεθοδία πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια μεταξύ των λιμανιών Ψάθη (Κίμωλος) και Πολλώνια (Μήλος), με ασφάλεια και συνέπεια και με τιμές που σέβονται τους επιβάτες. Για παράδειγμα, το εισιτήριο για έναν ενήλικα κοστίζει 2,40 ευρώ και ένα ΙΧ 9,60 ευρώ.
Με σεβασμό όχι μόνο προς τους επιβάτες αλλά και προς την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον, στο πλοίο έχει εγκατασταθεί ένα αυτόνομο σύστημα φωτοβολταϊκών πλαισίων και μπαταριών, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει σε ετήσια βάση τις ενεργειακές του ανάγκες. Έτσι, με τη χρήση του συστήματος αυτού, πραγματοποιείται σημαντική μείωση των εκπομπών αεριών θερμοκηπίου που προέρχονται από τις εκπομπές των ηλεκτρογεννητριών του σκάφους, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.
Στο site kimolos-link.gr θα βρείτε αναλυτικά τα δρομολόγια, τις τιμές επιβατών και οχημάτων καθώς και χάρτη δρομολογίων του πλοίου, ενώ εισιτήρια μπορείτε να εκδώσετε και από τα δύο λιμάνια.
Discover Kimolos! Where else?

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ